Zprávy

Zpět na článek

"Je po něm!" řekl Obama a rozkopl dveře jako šéf

9 komentářů

lofwyr
3. května 2011 • 13:51
Bin ladin je mrtev...? On někdy nějaký Usama Bin Ladin - chacha terorista - existoval...?
bartape2
4. května 2011 • 09:27
Samozrejme ze neexistoval, kdyz s tebou nepas husy. A dokud mne nekdo neprinese jeho vlastnorucni podpis ze je mrtvej, tak tomu neuverim.
whitebeard
3. května 2011 • 13:24
místo "BinLadin is dead", věta zněla "BinLadin is dad"..D
vavrjan
3. května 2011 • 13:10
Dnes jsem četl jak se Obama chodí každý den do kostela modlit. Jak může mít zuřivý křesťan radost s toho, že nechá zabít zuřivého teroristu a kopnout do dveří, které mu nic neuďáli. Aby si to skutečně vychutnal tak ať si koupí v Pakistánu tu superluxusní rezidenci a může si to vychutnávat. Možná, že ho tam také někdo přijde sejmout.
sirien
3. května 2011 • 19:37
opakování slov je slohová chyba

Každopádně - nemůže mít zuřivý křesťan radost z teroristovy smrti právě, protože je zuřivý? ;)

Jinak to video je samozřejmě fake, Obama musí být praktikující křesťan aspoň na venek, prostě protože to je americkej politik a zrovna "zuřivej" neni adjektivum, které bych spojil s marketingově načančanou populistickou figurkou.
placirkabodlo
3. května 2011 • 20:40
ale to preci neni slohovka. to je jasna a strucna vyhruzka, ze az se zase u nas objevi obama s medvedevem pri ratifikaci dohody o snizeni hamburgeru ve svete, tak nedostane pohlazeni, ale poctivych par ceskych facek, fakan jeden zurivy (podle me, mu ty dvere nadavaly do ***u - odecital jsem z kliky - takze ten kopanec byl na miste) at zije mir
sirien
4. května 2011 • 18:15
Ne, slohovka to neni, ale kdo to po Vás má probohy číst - to neni jen opakované "vychutnávat", to je také odfláklá interpunkce, špatné s/z (a to v jednopísmené předložce), chyba shody přísudku s podmětem, nemluvě o užití těžké mluvené formy v psaném projevu ("neuďáli").
Ne že bych do diskusí psal nějak přepečlivě, ale tolik chyb na tři a půl úzého řádku je fakt trochu hodně.

A ještě jednou, protože jste to očividně nepochopil na poprvé - to video je autorem přiznaný fake.
placirkabodlo
4. května 2011 • 19:32
na me se zlobit nemusis, protoze ja nejsem vavrjan ani jeho ucitel cestiny. ale beru, ze to neni jednoduche

a fake nefake, ty dvere mu zcela jasne rasisticky nadavaly, to mi nikdo nerozmluvi, tak si proste obama kopl, no boze. dyt to so enem blba vrata.
sirien
4. května 2011 • 22:29
aj, sorry, nevšim sem si že odpovídal někdo jinej než je autor původního postu

Naprosto nesouhlasím s myšlenkou toho, že by dveře byly rasistické. Pokud by dveře byly rasistické, pak by se odrazily od stěny a přerazily by Obamův nos. Obama si tedy očividně kopl do dveří multikulturních a ještě navíc tolerantních - hamba mu.