Fotogalerie
Ježíš prý zemřel v Japonsku ve 106 letech. Tohle má být jeho hrob a jeho japonský příběh
21 komentářů
našinec
0
Nesouhlasím. Ježíš nezemřel v Japonsku ve 106ti letech, jelikož mu bylo 105 a 3/4 v době umrtí.
Podobný hrob je i v Indii.
Jezis jiste existoval, ale jestli zemrel na krizi, jak obycejne krestane tvrdi, a nebo jestli nebyl uspesne ukrizovan, jak tvrdi Koran, a tak to je, co veri muslimove, no, ja nevim. Nejsem ani krestan ani muslim. Tak jsem v tom neutralni. Tak je klidne mozne, ze se dostal do Japonska a tam zemrel. V Japonsku je tak 2% krestanu, a mnohem mene muslimu. Ale krestane veri, ze Jezis zemrel blizko Jeruzalemu na krizi, nebo na necem podobnem, protoze to pise Novy Zakon. A ze pak pry vstal z mrtvych. Take veri, ze jeho otec je Buh. Kdezto muslimove veri, ze nemel zadneho otce, ze Buh nemuze mit syny a dcery. Krestane a muslimove veri, ze na konci prijde Jezis a bude veliky Posledni Soud. No nevim. Jsou ruzne moznosti. Je take mozne, ze zadne nadprirozene bytosti neexistuji, zadne zazraky. V detstvi jsem byl ateista, ale potom, kdyz mi bylo 16 let, tak jsem premyslel, jaky mam dukaz, ze zadne nadprirozene bytosti, jako treba bohove, vodnici, vily, andele atd;, vubec neexistuji, a nenasel jsem zadny dukaz, tak jsem zavrhl ateismus a stal jsem se agnostikem. A to jsem nyni.
Jo, to známe, například, pokud si to dobře vybavuju, od Dänikena. A prý, na stará kolena, občas vyprávěl, že tam, odkud přišel, mu tuze ubližovali 

To určitě nebude pravda, Musk dohledal Ježíše, že pobírá důchod v Americe minimálně od jejího založení 

Michelin
Okurková sezóna na vrcholu ... 🤣👎