Komentáře

Zpět na článek

Premiér Nečas spí? Pokud vyhodil Drobila, musí vyhodit i Bártu

19 komentářů

ivanb
8. dubna 2011 • 19:14
...ale kdo tam vzádu bude, to aby si tam stoupnul sám don Pepé, takto Jozef Chovanec, jinak je derby v ***i a titul taky!!!
mik-23
8. dubna 2011 • 16:44
a to sem to ani necet, skoda casu, staci titulek
ivanb
8. dubna 2011 • 14:50
...zase pěkně rozohnil, zřejmě nevěda, že RX čtou lidé, kteří mají alespoň zbytky rozumu!!! Nezapomeňme, že politici jsou takoví, jako zbytek naší jedinečné společnosti. Sami jsme si je tam dali a tak darmo hořekovat- i Buchertovi. Je mi celkem buřt kolik má pan Bárta peněz a komu je rozdává, není mí ale buřt vykradený trezor a zrada druhdy uznávaného dopravního policisty Humla. Být válka, tak jsou tito lidé popraveni!!!
strassidlo
8. dubna 2011 • 15:02
Jo, Huml se tím naprosto degradoval. A ještě s tím hned běží za Rokem. Hnus, velebnosti, du blejt!
monoklon
8. dubna 2011 • 13:23
Šlo mi jen o to, že najedné straně jde o veřejné prostředky (Drobil) a ve druhé jde o peníze podnikatele, který se rozhodl podnikat v politice a hlídá si svoji investici. Neznamená to, že tento přístup k politice se mi líbí, ale jde přece o zcela obecný jev ve všech stranách.!
strassidlo
8. dubna 2011 • 13:40
Jo, rozumíme Vám.
monoklon
8. dubna 2011 • 12:54
Jak muzete srovnavat jasny kanal veřejných penez do pokladny ODS s tim, že se ze soukromých peněz snaží někdo zajistit zakladní slušné chování poslannců puštěných u nás ze řetězu?!
pismenacislice
8. dubna 2011 • 13:06
Autor nesrovnává skutky, ale důkazy a relevantní indicie. Na Drobilovo odvolání stačilo, že JEDEN člověk řekl něco Michálkovi - a ten místo toho, aby si udělal pořádek u svých podřízených - tak šel bonzovat výš (asi proto, že byl neschopný). A mimochodem - znám 2 lidi z tohoto fochu, kteří tvrdí, že Michálkem popisovaný trestný čin se ani nemohl stát, protože to není technicky možné (a nejsou lidi z politiky - natož z ODS).

A teď si to srovnejte s tím, co vyléza na Bártu (a na celé VV).

Ale Drobila se nezastávám, je dobře, že odešel, protože se znedůvěryhodnil. Jen mi připadá divné, že VV (se svým politckým programem a rétorikou) tolik stojí za Bártou. Možná proto, že je dobře uplácí.
strassidlo
8. dubna 2011 • 13:54
Ale toš!! Chcete snad říct, že jste ke svému zaměstnavateli loajální proto, že Vás dobře "uplácí? nebo proto, že Vás slušně honoruje?!
Helejte, a jak Vy víte, že šlo o uplácení, a za co vlastně? A není soukromá odměna dost podstatně odlišná kategorie od dojení veřejných peněz do vlastní kapsy jenom z titulu funkce či pravomoci?

Myslím, že pods*** rozdílnosti těch záležitostí je zásadní a nechápu proč ten rozdíl tolik lidí nechce vidět!!!
ivanb
8. dubna 2011 • 15:48