Archív

Zpět na článek

Hegemonie Novy na českém televizním trhu je u konce. Oficiálně

16 komentářů

vavrjan
6. dubna 2011 • 13:17
Nova pod vedením Železného přinesla do tel. zábavy něco nového co zde v té době nebylo. Ve zprávách byla krev a to se prostě většině diváků NOVY zamlouvalo. Po jeho odvolání se ještě nějakou dobu držela původního obsahu, ale po výměnách vedení a snad i majitelů se na to nedá dívat.Krev tam zůstala , ale k ní přibrala ještě hrozné pořady a to je smrtící kombinace. NOVA je jedna z nejhorších TV a blíží se ke škváru pokud jim již není. Zřejmě je nezbytné pohledat nového Železného, který ji znovu rozpumpuje a dodá kvalitu. Jinak dopadne zle a i ti co ji podporují reklamama přejdou do úspěšnějších televizních stanic.
placirkabodlo
5. dubna 2011 • 13:58
jestli spise nebyl svleceny stanek, kdyz to psal, to si dovedu predstavit
Palopetro
4. dubna 2011 • 21:17
Vždy se bavím,když učitelé Vašeho ražení serou pomlčky a čárky,kde je napadne a zvláště neopomenou pranýřovat překle­py,zjed­nodu­šení cizích slov a jiné nepodstatné na podobných diskuzních fórech.Ještě kdybyste vašnosto věděl alespoň občas o čem píšete.Abych uklidnil Vaši zvídavost,tak Vám povím tajemství.Nejsem divák Novy ,občané Znojma nejsou mými spoluobčany a pan Ž elezný mi nestojí zato,abych gůgloval v jeho živo­topi­se.Zj­edno­duše­ně s vulgaritou sobě vlastní:je mi u prd*le,stejně jako jeho i současná Nova.Jistě mi vytknete,že jsem tento vugarizmus nevypsal celý.
stone_pilot
4. dubna 2011 • 20:52
Zatímco moudří volí politiky, kteří na ně kálí i v době voleb? Pokud budou "seriozní" politici líní jak vši, tak se fakt takový "Železný" znovu objeví.
Palopetro
4. dubna 2011 • 20:34
To je ovšem všeobecně známá skutečnost.No a co dál? Myslíte ,že až příjde čas,tak se tam Železný objeví opět?A svoji pracovitostí je přesvědčí,že stojí za to jej opět zvolit?Pak ovšem jsou ti jeho voliči opravdu idioti,kteří si nezaslouží jiného zástupce.
krasnyden
4. dubna 2011 • 13:59
co všechno se vejde pod označení pořad? Asi nic podle Vašeho závěru. No a Šíp podle mě nemá velkou úroveň, i když možná spíš nemá úroveň tento typ pořadu, aspoň v českém podání. Dle toho mála co sem dosud viděl. Příliš cílené, asi jako Blesk apod.
el.mimo
4. dubna 2011 • 11:49
Občas otevřte čítanku, Kovaříku, když chcete poukazovat na gramatiku jiných.
2592
4. dubna 2011 • 11:05
No mohl se pan Staněk víc otevřít a prohlásit: "Už ji vidím svlečenou, to by byla mňamka...".
kovarik
4. dubna 2011 • 10:11
Ne, že byste neměl z velké části pravdu. Ale proboha - proč ty hrubky (idiotický - idiotský, Božolé - Beaujolais, televizi - televizí, potické - politické, management - managment) a vulgarizmy (***) ? Proč neděláte za čárkami a tečkami mezeru? Navíc jste poměrně neinformovaný, protože Železný už dávno není v politice, do které jej nekatapultoval nikdo jiný než Vaši vážení spoluobčané okresu Znojmo. Jinak ale jste nadstandardně informován. Že byste byl pravidelným divákem Novy?
stone_pilot
4. dubna 2011 • 10:01
K inteligenci voličů z JM: Železný je křivák, ovšem jedna věc se mu upřít nedá - nasazení a ohromná pracovitost. Pamatuju jeho kampaň do Senátu (moji rodiče jsou ze Znojma, kde kandidoval). Držel jsem se tehdy za hlavu, když tam vyhrál, ale rodiče (ač ho nevolili) mi říkali, že se nediví - Železný objížděl celej okres, bavil se s lidma, prostě tvrdě si kampaň odpracoval; určitě kecal a možná jim i lhal, ale prostě šel za voličema - asi si o nich myslel své, ale minimálně si uvědomoval, že je potřebuje ke zvolení. Zatímco politici ze zavedených stran si mysleli, že jim stačí nalepit bilboardy.....