Archív

Zpět na článek

Hegemonie Novy na českém televizním trhu je u konce. Oficiálně

16 komentářů

vavrjan
6. dubna 2011 • 13:17
Nova pod vedením Železného přinesla do tel. zábavy něco nového co zde v té době nebylo. Ve zprávách byla krev a to se prostě většině diváků NOVY zamlouvalo. Po jeho odvolání se ještě nějakou dobu držela původního obsahu, ale po výměnách vedení a snad i majitelů se na to nedá dívat.Krev tam zůstala , ale k ní přibrala ještě hrozné pořady a to je smrtící kombinace. NOVA je jedna z nejhorších TV a blíží se ke škváru pokud jim již není. Zřejmě je nezbytné pohledat nového Železného, který ji znovu rozpumpuje a dodá kvalitu. Jinak dopadne zle a i ti co ji podporují reklamama přejdou do úspěšnějších televizních stanic.
kovarik
4. dubna 2011 • 10:00
a sexappeal? Hm... krásná, skutečně velmi krásná a inteligentní - to ano, ale sexappeal?
2592
4. dubna 2011 • 11:05
No mohl se pan Staněk víc otevřít a prohlásit: "Už ji vidím svlečenou, to by byla mňamka...".
placirkabodlo
5. dubna 2011 • 13:58
jestli spise nebyl svleceny stanek, kdyz to psal, to si dovedu predstavit
limak007
4. dubna 2011 • 09:46
"Pokud se dokážete odpoutat od znecucení nad podobnými soutěžemi, ..."
Palopetro
4. dubna 2011 • 09:39
vzato byla Nova v době svého vzniku něčím novým na minitržišti českých televizi.Už jen to,že byla soukromá a že si tudíž mohla dovolit vybočit z obvyklých scenářů veřejnoprávních televizí,poplatných především potické moci,přinášelo divákům očekávání.Brzy jsme se ho také dočka­li.Mn­ohami­liar­dové arbitrážní odstupné českého státu novému majiteli Novy za dosud nejasnou transakci pana ředitele Železného,bylo pouze nepatrných obláčkem na jinak vyhlazeně nasládlých úsměvech největších nováckých novastár.Pan GŘ byl,přes jasné finanční machinace katapultován do vysoké politiky,ve které se snad motá ,bez zjevného výsledku , doposud.Až doputuje ke konci svého volebního období,nepochybně zaklepe na dveře přihlouplých jihomoravských voličů,(jsem z JM) a pod slibem,že jim bude na svazích kolem Pálavy růst jen to nejkvalitnější Božolé,mu opět dají své hlasy.Jen ta Nova jde postuoně stále více do sra**k.Stále více totiž rostou ceny za natočení seriálů,rostou finanční nároky celebrit,které si v seriálu zahrají hodinový štěk,klesají ceny za reklamní vstupy,takže z hodinového dílu divák musí čučet 15 min na stále se opakující idiotické reklamy.Tenhle hnus poslouchají pouze primitivní diváci a nebo ti,kteří si ještě nepřiplatili za signál ze světa.Myslím,že managment Novy se již brzy dočká Nového přístupu Nového majitele.Všechny je Nově vyhodí a ze ziskem,který pak doplatí nic netušící občan ze svých daní dá nahlédnout do nových nasládlých telenovel a exhibicí arogantní šéfky.
stone_pilot
4. dubna 2011 • 10:01
K inteligenci voličů z JM: Železný je křivák, ovšem jedna věc se mu upřít nedá - nasazení a ohromná pracovitost. Pamatuju jeho kampaň do Senátu (moji rodiče jsou ze Znojma, kde kandidoval). Držel jsem se tehdy za hlavu, když tam vyhrál, ale rodiče (ač ho nevolili) mi říkali, že se nediví - Železný objížděl celej okres, bavil se s lidma, prostě tvrdě si kampaň odpracoval; určitě kecal a možná jim i lhal, ale prostě šel za voličema - asi si o nich myslel své, ale minimálně si uvědomoval, že je potřebuje ke zvolení. Zatímco politici ze zavedených stran si mysleli, že jim stačí nalepit bilboardy.....
Palopetro
4. dubna 2011 • 20:34
To je ovšem všeobecně známá skutečnost.No a co dál? Myslíte ,že až příjde čas,tak se tam Železný objeví opět?A svoji pracovitostí je přesvědčí,že stojí za to jej opět zvolit?Pak ovšem jsou ti jeho voliči opravdu idioti,kteří si nezaslouží jiného zástupce.
stone_pilot
4. dubna 2011 • 20:52
Zatímco moudří volí politiky, kteří na ně kálí i v době voleb? Pokud budou "seriozní" politici líní jak vši, tak se fakt takový "Železný" znovu objeví.
kovarik
4. dubna 2011 • 10:11
Ne, že byste neměl z velké části pravdu. Ale proboha - proč ty hrubky (idiotický - idiotský, Božolé - Beaujolais, televizi - televizí, potické - politické, management - managment) a vulgarizmy (***) ? Proč neděláte za čárkami a tečkami mezeru? Navíc jste poměrně neinformovaný, protože Železný už dávno není v politice, do které jej nekatapultoval nikdo jiný než Vaši vážení spoluobčané okresu Znojmo. Jinak ale jste nadstandardně informován. Že byste byl pravidelným divákem Novy?