Zprávy

Zpět na článek

V Budapešti začal proces desetiletí s pachateli masových rasistických vražd

14 komentářů

pepic
26. března 2011 • 11:15
Kdyže bude proces?
samael
26. března 2011 • 13:27
Až ti naroste mozek,takže nikdy.
samael
26. března 2011 • 00:07
jistě strašné,ale tzv." bílí" s nimi-alespoň doufám-nesouhlasí.A to je právě ten rozdíl mezi původními evropskými obyvateli a těmito přistěhovalci z Indie.Oni zločiny na gádžích neodsuzují,ale spíš naopak- pachatele těchto zločinů získávají u romské komunity uznání.A stejně tak je tomu i u muslimů.To ví každé malé dítě,ale novi­náři,­poli­tici,­prav­dolás­kaři a multikulturalisté budou tvdit samozřejmě něco zcela jiného.A tím jen přilévají olej do ohně a nahrávají všem těm rádobyvlastencům z DSSS.
sendyman
25. března 2011 • 20:23
pokud tam ti Romové byli jako svědci, paní Wolfová, tak skutečně u jednání dopředu neměli co dělat, tak to prostě chodí.
Možná byste si mohla odpustit ten blábol a DOKÁZAT, jestli tam ti konkrétní lidé jako svědci byli, nebo ne.
retrew
26. března 2011 • 12:02
Už jste mě předběhl, paní Wolfová, jakož i další novináři, píší opakovaně o této problematice, aniž by chápali její základní principy. Opět je zcela mimo mísu, ale opravy či reakce se dočkáme ztěží. Naposledy jsem se pobavil nad jejím článkem,ve kterém tvrdila, že st. zástupce zastavil tr. stíhání Jančíka, ačkoli došlo toliko ke zrušení usnesení o zahájení jeho tr. stíhání, což je diametrální rozdíl. Nadto byla u článku i tendenční anketa, zda-li souhlasí čtenáři se zastavením jeho tr. stíháníBylo by fajn držet se zásady, že když chci o něčem psát, měl bych o tom také něco vědět.
sendyman
26. března 2011 • 18:02
Jasně, to mám taky v živé paměti.
Nicméně ta anketa ještě pořád patřila k tomu "lepšímu", čím nás RX zásobuje. Dějí se i horší věci.
Expert je Buchert.
jan77
25. března 2011 • 19:34
mohla by se konecne objevit informace kolik romu u nas zije, kolik procent z nich pracuje, kolik je jich na socialnich davkach, kolik jich chodi do zakladnich vyssich a vysokych skol, kolik toto etnikum celkove odvedlo na danich, kolik to bylo v pomeru k neromske vetsine, kolik penez se vynalozilo na romskou integraci, vzdelani atd.a v jakem pomeru je tato suma k castkam vybranych na dani a tak podobne.
el.mimo
25. března 2011 • 18:57
leží v kómatu v přerovské nemocnici. Před měsícem ho multikulturně obohatili 2 naši zvýhodňovaní spoluobčané. Stíhaní jsou samozřejmě na svobodě.
Proč to píšu sem... Jak dlouho asi bude trvat tenhle rasismus naruby, než i u nás se najde pár samozvaných frustrátů, kteří provedou obdobnou zhovadilost?
von.rammstein
25. března 2011 • 17:41
jak ten proces dopadne.
vonrammstein
26. března 2011 • 00:37
Nebuď, toho se nedožiješ.