Komentáře

Zpět na článek

Kalousek se zamiloval. Do Kalouska

26 komentářů

placirkabodlo
26. března 2011 • 13:44
http­://blo­g.ak­tual­ne.cen­trum­.cz/bl­ogy/­jan-hniz­dil.ph­p?ite­mid=12­645

mam rad hoschla stejne jako hnizdila
ivanb
26. března 2011 • 10:10
Já sice netuším, kdo z dua Kalousek - Vondra, šlápnul jako první, druhému na kuří oko a je mi to taky celkem buřt. Ve světě je dost politiků, kterých si hluboce vážím, u nás jich je taky pár, ale způsob vyřizování účtů těchto pánů jde zcela mimo politiku a myslím, že mají, teda na práci, věci důležitější, než se hádat jako dvě *** a ještě ke všemu přes sdělovací prostředky. Neodpustím si ale větičku, že o dřině mám poněkud jiné představy!!! A nakonec bych těmto dvěma poradil jednoduchou věc a sice použít recept doktora Macka, který uplatnil proti doktoru Rathovi. Alespoň bylo chvíli veselo, za toto jejich handrkování, dvou bab na trhu, si je přece neplatíme.
placirkabodlo
26. března 2011 • 09:05
kovariku, musite, kdyz je nekdo jediny, kdo muze, tak musi! ja uz jsem od nich cely ofekalovany. reknete frenkimu, ze uz ma jit do nebicka. ja nejsem preci toaletni papir. pisariku, POMOOOOC!
placirkabodlo
26. března 2011 • 09:01
tenkrat v africe, aneb kdyz "prezident" ve stredni evrope podporuje korupci tak uprimne.... pak snad jeste ten lukasenko, klausuv vzor.

http­://ak­tual­ne.cen­trum­.cz/do­maci/­clanek­.phtml­?id=69­4333
el.mimo
26. března 2011 • 01:04
Člověče, vy jste vážně úkaz! Primitivní křupan a ego jak Paroubek. Nejste v přízni?
placirkabodlo
26. března 2011 • 00:34
pane kovarik, zaprisaham vas! reknete uz tem vemenum, ze jste to myslel tak, ze vam proslov kalouska az tak moc plamenny nepripadal. jinak byste! jim, pokud byste! vysvetloval gramatickou chybu, dal takovou prednasku, ze by z toho stali v pozoru jeste tyden. ja jsem slibil, ze budu slusny, ale copak to jde? jak hlupakovi slusne opakovane rict, ze je proste trapny a neuveritelne nudny hlupak, vseobecne znamy jako *** dreveny plechom pobity? ale na druhou stranu se vam nedivim, jedno male no no no, a oni tady z toho maji oslavu, jakoby uz byl kadafi konecne kaput. reknete, jsou to decka, nebo prosti neskodni ***i? kam ta spolecnost speje, to je tak strasny tohlencto
el.mimo
25. března 2011 • 19:54
Safra, safra! Jste mnohem plamennější (ve vašem výkladu toho slova) než já, protože byť se snažím mít pochopení, ve snu by mě ta záměna nenapadla. A u toho též zůstanu.
Co je mezi vámi hošany a jak často se toho účastníte je pouze vaše věc, placírko. Už teď jsem přesvědčený, že o vás vím víc, než by mi bylo milé. Ale proti gustu ...
placirkabodlo
25. března 2011 • 19:35
el.mimo: sedel na wc a tvaril se plamenne, kdyz jeho zacpa ustoupila plamennemu vybuchu hmoty a plynu.
ale jak rikam, ja na kovarika nemam, a do hlavy mu nevidim a pokorne to priznavam. jenze vy dva nudni kaspari, no spise tri. se proste chcete brouzdat tim, co mate nejradeji. ale jak je libo. kdyz vam to tady pripada pak prijemnejsi. s tim nikdo rozumny nic nezmuze, ze. ja proti homosexualum nic nemam, ale nemusim byt u kazde radosti, no.
sendyman
25. března 2011 • 19:29
Zase starej dobrej Holec!
Je to tak, chtělo by to trochu zpestřit napříč politickým spektrem, témata se přece nabízejí sama!
Tím nechci říct, abyste je vynechal, ale prát to bezhlavě pořád jenom do Veverek bylo monotematické a troufnu si říct, že Vás to nutně vyčerpalo, vykrádal jste sám sebe a byla to fakt už nuda.
A nevím jak Vy, ale já se s Vámi chci bavit!
sendyman
25. března 2011 • 19:18
Ivane, netřeba se tady hádat, ale hrubě se mi nelíbí Vaše definice "vyšší patra poli­tiky=­nicne­dělá­ní" (to jen proto, že vím, že takováto zjednodušení nemáte zapotřebí).
Oba přece víme, že politika je dřina a služba. Samozřejmě taky víme, že pouze tehdy, když se dělá pctivě. A taky je nám jasné, že poctivě to u nás dělá málokdo.
Přesto se mi to zjednodušení právě od Vás nelíbí...