Zprávy

Zpět na článek

Útěk z Fukušimy: Reportéři Reflexu se hlásí z místa katastrofy

22 komentářů

mkalerta
20. března 2011 • 11:41
- byla paní pisatelka třeba zaregistrována v drozdu mzv? Ne? Tak proč si stěžuje na ambasádu?
- a proč by proboha měla ambasáda pomáhat někomu, kdo sám s vlastním vědomím jede do postižené oblasti? To jako protože jedete na pár dní pracovat tam vám má ambasáda asistovat? Nezbláznila jste se?
- "Speciál z tokya" se píše se "z", ne "s", šílené
- přesně lidem, jako je tato pisatelka se v japonsku smějí a nechápou co tam jezdíte otravovat, každého zatěžovat a pouze fotit, nic jiného. Spousta lidí to tu naštěstí vidí podobně
- Pisatelka hlavně, stejně jako p.Suchá, odhalili strašlivou nezkušenost s cestováním obecně, doslova působíte zoufale
- Nejlepší bylo, když tato redaktorka či p. Suchá údajně volali o půlnoci na ambasádu a začali si stěžovat, že v místě, kde jsou, neumí nikdo anglicky a ať pomohou! To mi přijde úplně strašidelně šílené...
- Čili z vašeho amatérského a nechtěně směšného výlevu vidím, že se ambasáda zachovala naprosto korektně a skvěle, gratuluji jim k tvrdé práci, že odolali této smutné paní

Proboha už nikam takto nejezděte, raději zkuste Evropu.
lukasw
17. března 2011 • 16:23
pokus o dramatizaci vyvolává úsměv, vyliceni miry vlastnich obav z neznalosti na dulezitosti neprida. informacni hodnota tohoto clanku je nulova, vice informaci lze ziskat z asijskeho vysilani cnn.
Ze pujde o pruser je tady (taiwan) jasne uz par dni, v podstate od okamziku, kdy ofiko priznali ze do rekatoru liji vodu z oceanu aby to uchalidili, reaktor se totiz obvykle slanou vodou nechladi. A treba mistni to podle toho posuzuji. spise zvedave pokukuji pres ocena co se tam vlastne deje a jak s tim soudruzi, kteri maji vice odvahy nez rozumu (protoze to nevypli hned jak to slo) vlastne nalozi.

p. sibikovi preji at udela verohodne fotky.
_karel
17. března 2011 • 09:10
Janu Šibíkovi, Davidu Neffovi a především Lucii Suché z MF DNES by měli sebrat pasy aby nejezdili do Japonska votravovat a zdržovat záchranáře a jiné statečné likvidující následky kataklyzmatu, který si ani nedovedeme představit. Jsou tam na nic a stejně kdyby, nedej bůh to ještě pokračovalo, nic by nám nesdělili, protože by zdrhli do bezpečí. Fuj takovým repor­térům­/inves­tiga­tivcům !
placirkabodlo
17. března 2011 • 11:33
ano, poslemeje radeji do zlate zeme hrat golf - a za statni, at nezereme.
fakov
17. března 2011 • 13:08
Naopak! Nejen mě by asi nevadilo, kdyby někteří novináři Reflexu byli vysláni na japonské pobřeží vyhlížet další vlnu tsunami nebo na exkurzi do JE Fukušima.
workless
18. března 2011 • 12:09
Nepleťte si svobodu slova s anarchií, stačí málo a může vám na stole taky přistát žaloba...
placirkabodlo
18. března 2011 • 14:07
to jakoze vsichni, krome tebe, co tady neco napisou jsou ***i?
workless
18. března 2011 • 14:44
Ne to ani náhodou, občas se tu chytrej člověk najde. Ale ty, jelikož ses za něj označil, *** seš no ;)
placirkabodlo
19. března 2011 • 11:33
no jo no, nekdo musi byt, dovedes si to predstavit, kdyby byly vsichni chytri? to by z toho vsichni z***ili
workless
18. března 2011 • 12:08
A co jste udělal vy pro nějakou, jakoukoliv pomoc? Kromě kritiky a nadávání... Pravda je taková, že oni něco dokázali a vy bohužel ne, proto se asi budíte po nocích a ráno nemáte nic jiného na práci než nám všem dokazovat, jak to myslíte dobře. Užívejte si to, občas mě mrzí, že nejsem taky takový bezmozek jako vy všichni, co si tady vylejváte mindráky. Papa!