Komentáře

Zpět na článek

Jedenadvacátý srpen 1968 očima osmnáctiletého: Nebreč, Rusové tady udělají pořádek

9 komentářů

viktor viktor
21. srpna 2023 • 12:19
A soudruh agent Pávek ( předseda ZO KSČ na rudé rozvědce) v době rudé normalizace dělá projev před rozhlasem. Kariérní přehrávač, za prachy všechno. Doma mu zatleskal soudružka komisařka…A pár užitečných IDIOTů ještě přijde zatleskat před rozhlas ( placená klaka ? ) Pražský hnůj s moravským kompar­sem…Ne­pouči­telní troubové.
Soňa Benešová
21. srpna 2023 • 08:29
Taky si pamatuju na hesla, Ivane, běž domů a šipky všemi směry na Moskvu. To pro ty, kteří najednou tvrdí, že nás okupovala Ukrajina. Ivani jsou Rusové, ne Ukrajinci, ti jsou samý Vasil. Nikde nebylo, Vasile, jdi domů a šipky na Kyjev.
viktor viktor
21. srpna 2023 • 10:00
@Soňa Benešová No vidíte. A nyní se ví, že Brežněv byl Ukrajinec a předvoj sovětů tady, byli také UKRAJINCI. Také více, než polovina politbira byli UKRAJINCI. Chcete přepsat dějiny ?
Soňa Benešová
20. srpna 2023 • 20:30
Byla jsem trochu mladší,pamatuju si dost. Babička, co prožila obě války, opakovala donekonečna. Velká bída bude, velká bída bude. A přišla. Nebylo nic, jenom ocel a zbraně.
Richard Šebesta
20. srpna 2023 • 19:31
To je pro mne nová zpráva jednak to že Rakušané přešli fakt že ruské tanky porušili jejich integritu a vlezly jim na jejich území a taky fakt že Rusové si tak trochu zahrávali s ohněm. Rakousko bylo neutrálním státem tehdy a je i dnes přesto to byl risk. Ti ruští trollové měli štěstí pokud vím nechybělo mnoho a mohli se dostat i do NSR na poslední chvíli se vzpamatovali jinak to mohlo skončit i krátkou válkou. Jsem zvědav jak se vyjádří ta ujančená čůza Konečná. Podle mne neřekne nic bude držet hubu jako komunistka oni se NIKDY nezmění. No možná řekne že to bylo správné v tom případě by jí měli okamžitě zavřít.
Uživatel_5313666
21. srpna 2023 • 08:05
Šebesta, kolik je ti let ,ze tak všechno vis ? Nebyl jsem a nejsem obdivovatel komunistu ,ale myslím ,ze Konečná jako jediná z našich europoslancu ,se nebojí říci svůj názor a jde do toho tvrde a hájí zájmy naší vlasti . Takových by tam melo byt více a ne to co tam máme . Ti jen prikyvuji a vedou hloupé řeči ! Co se týče 21.8. 1968 ,tak to mi bylo jiz 21 let a celou situaci obsazení republiky spojenci jsem zažil jako voják u utvaru na západní hranici , ty to mas asi jen z doslechu ,nebo jak se říká : jedna paní povidala ! Nazdar
viktor viktor
21. srpna 2023 • 10:06
@Uživatel_5313666 U paní Konečné je škoda, že své názory prezentuje za profláklé komunisty. Měla by změnit stranu. Jinak mluví jako vlastenka . Na rozdíl od podělaných Hujerů ze Strakovky, nebo Pražského magistrátu. Opravdové vlastenectví nemá být spojováno s komunisty, nebo sudeťáky ze Strakovky.
Avatar - epr3}
epr3
20. srpna 2023 • 19:16
No, ale vyřešil jste to třídně, tak nějak po bolševicku. Potencionální panímáma se jevila jako komunistická kráva, tak jste preventivně zavrhl i její dceru.
viktor viktor
20. srpna 2023 • 19:50
@epr3 Výstižné, ale intelektuálně unavení to zřejmě nepochopí…jejich škoda.