Zprávy

Zpět na článek

Převeliká láska exprezidenta Havla a miliardáře Bakaly

41 komentářů

infraluctus
21. prosince 2011 • 16:25
Konečně někdo ukázal směrem, kam se bojí většina pravdoláskařů byť jen podívat. Mám pana Havla docela rád, ale prostě není bez chyby jako každý, a Bakala, ... to je velká chyba...
infraluctus
21. prosince 2011 • 16:22
mbulakova: Vážená paní, pan Bakala je oficiální grázl, což posichrováno jest i soudem. Jeho podnikatelská etika je na úrovni Fidela Castra a ona vlákna kontaktů a rukou co se navzájem myjí mezi Bakalou , jeho ženou, Havlem a jeho ženou jsou jasná, nepopiratelná a doložitelná.
Je zřejmé, že máte pana Havla ráda, nesnažte se ale prosím strapňovat reakcemi hodného člověka v afektu a nechte ostatní, ať mají zase své názory.
mbulakova
18. března 2011 • 00:12
Milý pane Bucherte, vaše novinářská jednostrannost je slabomyslná a ubohá. Článek - pokud se tak výše uvedený text označit - postrádá minimální novinářskou objektivitu, je protihavlovský, protibakalovský, protis­chwer­zenber­govský, a proklausovský. Je sprostý a hlavně trapný. Naprostá ztráta času... Váš článek nepřináší opravdu vůbec nic zajímavého, jen je naprosto oplzlým komentářem článku HN. To, že pan Bakala financuje filmy přece neznamená, že je to grázl, vůbec nechápu, co vaším hloupoučkým komentářem stojí - možná převeliká láska k panu Klausovi. To, že se pan Havel s panem Klausem nemají rádi, to je opravdu novinka... Zkuste nám sdělit příště něco nového. Méně přízemního.
infraluctus
21. prosince 2011 • 16:23
Viz můj přízpěvek z 21. 12. 2011 16:22..
fakov
14. března 2011 • 11:27
Bakala je sice nepříliš důvěryhodný typ, ale Klaus měl a má podobných a mnohem podezřelejších kamarádů desítky. A jestli je někdo na někoho alergický téměř patologicky, je to Klaus na Havla, ne naopak. Co se týče filmu, nemá smysl předem činit nějaké závěry.
torinese
14. března 2011 • 10:16
Už vidím ty davy, co se na to veledílo pohrnou do kina. Ani kámoši pravdoláskaři to nejspíš nevytrhnou. A pro Bakalu není žádný problém uloupnout nějaký ten melounek pro excentrického senilního staříka... Proč by mu tu radost neudělal. Pokud jde o toho nebožáka-nájemníka v domě, který má sloužit jako památník slovutného spisovatele, toho Bakala dozajista bez skrupulí vystěhuje. Havel už úplně ztratil soudnost a schopnost sebereflexe(jestli, kdy nějakou měl) - vždyť jde o pěstování nechutného kultu osobnosti. Horší ,než Gottland. A když už je řeč o Respektu, ten tedy ztratil dávno můj respekt - je to tak nechutně pol.korektní žvanivý neobjektivní plátek, že už ho do ruky jakživo nevezmu.
pepaukulele
13. března 2011 • 21:34
Díky, pane Bucherte, konečně správně pojmenováno
staska
13. března 2011 • 17:35
tak to vždy bylo,je a bude,lidumil Vašek má rád ještě většího lidumila Zdendu.Krásná Dáša má ráda krásku Míšu takže si vypomůžou při volbě dalších krasavic,já nevím lide obyčejný co se vám pořád na těchto úplně normálních věcěch nezdá-
placirkabodlo
13. března 2011 • 20:40
treba tady, takovy drobek, ale smrdi to jako klaus

http­://ak­tual­ne.cen­trum­.cz/do­maci/­kauzy/­clanek­.phtml­?id=69­3744
Palopetro
13. března 2011 • 09:02
Všem se při nedělním ránu omlouvám,že odbočuji z tématu,ale nedá mi,abych neutrousil zvědavost s jakýma disidentskýma zásluhama vyrukuje tentokrát kamarád Vaška Havla alias Vondra,kdy pustil smečku testosteronových zelených gorilek do "svatostánku" české demokracie-ČT.Vždyť to pobouřilo dokonce i soudruha Janečka