Koncept nahé restaurace v Londýně má velký úspěch

Koncept nahé restaurace v Londýně má velký úspěch Zdroj: thebunyadi.com

Koncept nahé restaurace v Londýně má velký úspěch
Koncept nahé restaurace v Londýně má velký úspěch
Koncept nahé restaurace v Londýně má velký úspěch
3
Fotogalerie

Londýnská restaurace pro nahé lidi má rekordních 31 tisíc objednávek

Najít mezeru na trhu restaurací je v podstatě zázrak, zejména v Londýně, jednom z největších kulinářských rájů světa. Restaurace The Bunyadi to přesto dokázala. A to ji otevřou až v červnu. V sobotu v poledne už měla na svém webu téměř 31 tisíc objednávek. Důvodem ale není jídlo. Majitelé oznámili, že lidé budou moci být v jejich podniku i nazí.

Když se před časem objevila informace o „nahé restauraci“ v Londýně, tak mnozí to považovali za nějaký žertík. Jak ale připomněl list The Independent, zdá se, že podnik má zaděláno na pořádný úspěch. Objednávky pořád přibývají a v podstatě je nebudou majitelé moci brzy ani uspokojit. V restauraci je totiž pouze 42 míst.

Část Bunyadi bude pro oblečené hosty, část pro ty, kteří se chtějí svléknout. Nebude se zde moci fotografovat a z tohoto důvodu ani používat mobily.

Nahota souvisí s celkovým konceptem restaurace. Má to být návrat z industrializovaného světa zpět do přírody. Nebudou zde údajně ani elektrická světla, ale jíst se bude při svíčkách. Zařízení bude dřevěné, doplňky například z bambusu.

Seb Lyall, majitel společnosti Lollipop, která bude Bunyadi provozovat, pak tvrdí, že ani v jídle nebudou žádné chemikálie a žádná umělá barviva.