Zdroj: www.vsmvv.cz

Nastartujte svou kariéru již při studiu

Zvolte si ojedinělou vysokou školu ve střední Evropě. Vyberte si Vysokou školu mezinárodních a veřejných vztahů Praha zaměřenou na přípravu členů diplomatických misí, zaměstnanců konzulátů, ministerstev a městských úřadů, pracovníků médií, komunikačních oddělení a všech, kteří pracují ve veřejném sektoru a nesou velkou zodpovědnost.

Studijní program, jeho obory a specializace jsou spojeny s výkonem, správou, ovlivňováním a utvářením mezinárodních a veřejných vztahů, s chodem státní správy, regionální samosprávy, s institucemi sociálního systému, občanské společnosti, s komunikací s veřejností a utvářením veřejného mínění.

www.vsmvv.cz

Vyberte si z pěti oborů a šesti specializací. Škola má akreditován bakalářský a navazující magisterský studijní program „Mezinárodní a veřejné vztahy“. V bakalářském stupni studia u nás můžete studovat následující obory:

  • Mezinárodní vztahy a diplomacie
  • Veřejná správa a Public Relations (zde má student možnost volby mezi specializacemi „Veřejná správa“ nebo „PR“)

V magisterském stupni studia jsou k dispozici tyto obory:

  • Evropská studia a veřejná správa
  • Mezinárodní a diplomatická studia
  • Politologie a politický marketing

www.vsmvv.cz

 

Studuj atraktivní obory s naší podporou

Rozvíjejte se v příjemné rodinné atmosféře, kterou tvoří přednášející profesionálové z oboru a ochotné studijní oddělení. Díky optimálnímu počtu studentů přistupujeme ke každému individuálně a poskytujeme mu plnou podporu při studiu.

Staň se absolventem s uznávanou praxí

Klíčový je pro nás rozvoj praktických dovedností a uplatnění absolventů, proto maximálně podporujeme praxi, pracovní stáže a zahraniční pobyty. Studentům s ohledem na jejich aktivity naplno vychází vstříc studijní oddělení a špičkový tým přednášejících se vždy snaží teoretickou výuku propojit s aktuální problematikou v praxi daného oboru.

www.vsmvv.cz

Cestuj a získávej nové zkušenosti

Vyberte si ze široké nabídky zahraničních studijních pobytů v rámci Erasmu, pracovních stáží nebo cest na zahraniční konference a poznávejte svět!

Nechte se inspirovat – navštivte nás a poznejte naše úspěšné studenty a absolventy!