Akty X

Akty X Zdroj: Linda Zhengová

Akty X 2009
Další ročník známé a oblíbené fotografická soutěž Reflexu, Akty X, se opět blíží. Podívejme se pro inspiraci na některé akty, jak je fotografové pořizují v cizině.
Na kameni
Pavouk
Odměna a trest
41
Fotogalerie

Akty X jsou tady, začíná nový ročník soutěže Reflexu! Podívejte se na to nejlepší z minulých let

Populární soutěž Reflexu o nejkrásnější akt dnešním dnem vstupuje do svého šestého ročníku. V letošním ročníku jsme pro vás otevřeli tři hlavní kategorie: Láska, Krása a Humor.

V letošním ročníku Aktů X se chceme zaměřit především na kvalitní umělecké fotografie, o vítězích jednotlivých hlavních kategorií tedy rozhodne porota, ve které zasednou renomovaní fotografové, skuteční mistři svého oboru: Ida Saudková, Antonín Kratochvíl, Tereza z Davle, Roman Sejkot a Karel Burda.

O čtenářské hlasování však ochuzeni nebudete. Jako novinku letos uvádíme speciální soutěž, ve které právě vy, naši čtenáři, vyberete v průběhu srpna nejkrásnější dívku letošního ročníku.

Podrobné informace jak soutěžit, přihlašovat snímky a jaké ceny čekají na vítěze najdete na stránkách Aktů X, více zde.

Proto tedy využijte volných dní, hezkého počasí, pozvěte modelky či modely a foťte, foťte, foťte. My v redakci se již na vaše letošní díla velmi těšíme. Pro případnou inspirace se v níže přiložené galerii podívejte na to nejlepší z minulých ročníků: