Svoboda - Akt v exteriéru

Svoboda - Akt v exteriéru Zdroj: Martin Koubek

Dáme páva - Akt v exteriéru
X-mas - Skupinový akt
Bitter delusion - Skupinový akt
Touha - Skupinový akt
Kráska na svahu - Akt mobilním telefonem
13
Fotogalerie

Prohlédněte si nové příspěvky v soutěži Akty X a hlasujte pro ty nejlepší

Pátý ročník Aktů X je v plném proudu a umělecky vyfocená nahá těla v naší galerii přibývají. Prohlédněte si to nejlepší ze všech kategorií a nezapomeňte hlasovat.

 

Akty X se letos dělí na čtyři hlavní kategorie. Akt v exteriéru, akt v interiéru, akt mobilním telefonem a skupinový akt. Včera odstartovalo hlasování v kategorii Akt mobilním telefonem. Fotografie samozřejmě lze nadále přihlašovat do všech kategorií.

 

V každé kategorii budou zvoleni dvě vítězné fotografie - vítěz čtenářů a vítěz odborné poroty. Jeden bude zvolen čtenářským hasováním, které proběhne v termínech určených výše u každé kategorie. Druhý vítěz bude zvolen odbornou porotou časopisu Reflex, která se setká v termínu od 22. 7 - 31.8.2013.

 

Zároveň bude po skončení posledního kola udělena cena šéfredaktora Reflexu, kterou šéfredaktor časopisu Reflex vybere na základě osobních preferencí ze všech přihlášených fotografií, které splnily podmínky soutěže.

 

 

Jména výherců zvolených odbornou porotou soutěže budou zveřejněna na www.reflex.cz nejpozději do 30. 9. 2012.

 

Absolutní vítěz soutěže získá pronájem ateliéru na 10 volně zvolených dní zdarma, a to na kalendářní rok plynoucí od data předání voucheru + Acer Aspire S7-391 (čtyřjádrový procesor Intel i7 a 4GB RAM). Více o cenách se dozvíte zde, kde také můžete hlasovat a přihlašovat fotografie.