Karel Voříšek

Karel Voříšek Zdroj: profimedia.cz

Pusťte Voříška z klece! Aneb proč nemůže moderátor Televizních novin na obrazovku

Vedení Novy nepustí Voříška, dokud se nezjistí, jestli před lety neštěkal.

Moderátor Televizních novin nemusí být zkušený novinář, ani zdatný komentátor, stačí mu umět číst a mít ve tváři citové pohnutí ve chvíli, kdy se v obci na Vyškovsku najde utýrané štěňátko, nebo když se nějaká náhodná opilá bába zasekne pod kořen.

 

Taková Lucie Borhyová to sice dodneška nepochopila a i zprávy o teroristických útocích prezentuje s úsměvem, při kterém napjatě čekáme, kdy se ji odklopí horní půlka hlavy, ale zase má prsa, takže je všechno v pořádku. Karel Voříšek byl takovou Lucií Borhyovou bez poprsí a s hereckým talentem.

 

Ač údajně homosexuálně orientovaný, divačky ho milovaly a pravidelně volily nejoblíbenějším moderátorem celé televize. A teď je pryč. Divačky přes slzy nevidí na nejnovější křížovku v Rytmu života a bulvár šílí. Karel Voříšek byl odejit poté, co studenti Univerzity Karlovy přišli s tvrzením, že známý moderátor spolupracoval za minulého režimu s STB. On se nařčení brání a hodlá se hájit u soudu, do té doby má ale ve zprávách utrum.

 

Takže on ten komunismus je přece jenom zlo? Vždyť Tomio Okamura tuhle psal, že je nejdemokratičtější systém na světě! Navíc v zemi, kde se komunisté opět dostávají k moci, by přeci měl být moderátor podezřelý z donášení tajné bezpečnosti spíše odměněn Řádem Bílého (nebo rudého) lva, nemyslíte? Proto pusťte Voříška z klece a nechte ho moderovat. Ať si při pohledu na jeho milý obličej může nový hejtman Bubeníček usrkávat kakao z keramického hrnečku vyvedeného ve tvaru penisu Vladimira Iljiče Lenina.