Cyklistika

Cyklistika Zdroj: Profimedia.cz

Rozjíždíme cyklistický klub Reflexu. Popište nám své oblíbené trasy

Po úspěchu Běžeckého klubu Reflexu jsme se rozhodli, že vytvoříme obdobný klub i pro čtenáře, kteří před běháním v teniskách raději šlapou do pedálů.

 
Kromě zaručených rad pro cyklisty vám chceme přinášet i opravdu dobré a prověřené tipy na výlety, které zaujmou nejen milovníky náročnější cykloturistiky, ale i sváteční jezdce.


Už teď začínáme sbírat první nápady. Máte svou oblíbenou cyklotrasu, kterou byste bez zaváhání doporučili dalším milovníkům cyklistiky?


Popište nám ji v mailu a do přílohy přiložte mapu, na níž bude celá trasa vyznačena (jestli nám pošlete odkaz na internetovou verzi, soubor z GPS logggeru, nebo mapu naskenujete, necháme na vás). Příspěvky posílejte na e-mailovou adresu rxonline@reflex.cz.


Členství v cyklistickém klubu Reflexu je bezplatné a členy se stanete po přihlášení do e-mailového newsletteru. Jednou týdně vám budeme posílat odkazy na další články a tipy na výlety, které budete moci hodnotit, recenzovat a doplňovat o vlastní postřehy. Do budoucna chystáme i další výhody.


Přihlašte se už dnes.

 

Přihlašte se do Cykloklubu Reflexu