Smartphone rape

Smartphone rape Zdroj: Marek Kubáček

Očko pod peřinou
Mini
K
Hlava uprostřed těla
A
6
Fotogalerie

Pusťte se do souboje zrcadlovek a mobilů - vyfoťte akt telefonem!

Několik atraktivních  cen  v celkové hodnotě přes 30 tisíc korun můžete vyhrát ve 4. ročníku fotografické soutěže  Akty X s Reflexem v nově vyhlášené kategorii Akt mobilním telefonem.

 

Pokud tedy používáte jakýkoliv typ smartphonu a rádi s ním fotografujete, směle do toho. Ale pozor ! Na zpracování fotek a jejich vložení do systému soutěže už máte pouze posledních pár dní, uzávěrka je totiž 13. dubna přesně ve 12.00 hodin.

 

A jak na to ? Stačí jen vymyslet motiv, najít tu správnou modelku (nebo model, že…) a nasnímat libovolný počet atraktivních snímků právě mobilem. A hned poté je na stránce soutěže Akty X přihlásit.

 

Že vám to přijde jako nesmysl ? Potom pamatujte, že ve světě fotografie roste v posledních třech letech nejvíce právě komunita mobilních fotografů. Bez ohledu na to, který operační systém nebo značku mobilu používají. Někdy totiž stačí jenom trochu experimentovat a parádní snímek je na světě i bez drahé, profesionální techniky a bez velkých produkcí a záblesků. Tak co říkáte, nestojí to za pokus ?

 

Je nám jedno, jaký mobil použijete, případně kterou aplikaci pro zpracování a editaci fotografií ve svém telefonu použijete. Nápadům a fantazii se v tomto případě meze nekladou.

 

 

A nezapomeňte ! Kdo z vás se pustí do souboje s autory, kteří fotí zrcadlovkou, může se těšit hned na dvě různé výhry. O první se postarají naši čtenáři, kteří o jednom z vítězů rozhodnou svým hlasováním. A cena ? Smartphone v hodnotě minimálně 10 tisíc korun, dále fotoslužby v ceně dalších 5 000 Kč, a nástěnné zpracování vítězného snímku.

 

Srovnatelnou výhru si odnese ale i další mobilní fotograf. Vybere ho odborná porota časopisu Reflex a Opět je tedy ve hře set mobil, fotoslužby a zvětšená vítězná fotografie v ceně přes 15 000 korun.

 

Tak co vy na to ? Nestálo by za to strávit kousek právě probíhajících velikonočních svátků pořádnou nadílkou lechtivých aktů nasnímaných mobilem? Držím palce!