Kateřina Klasnová

Kateřina Klasnová Zdroj: Michal Sváček / MF Dnes / Profimedia.cz

Takhle si asi Véčkaři přejí k MDŽ, glosuje čtenář ostrý výrok Klasnové o Kočí

Jak dopadla včerejší Aréna Reflexu, v níž se utkal vulgární výrok Kateřiny Klasnové o Kristýně Kočí a reakce Viliama Bucherta?

 

Ve včerejší Aréně Reflexu se střetl ostrý výrok Kateřiny Klasnové:

 

„Ježisi, to je taková p..a," počastovala místopředsedkyně sněmovny Kateřina Klasnová na soudu exkolegyni Kristýnu Kočí, když prozradila milenecký vztah dvou poslanců VV – Navrátilové a Rusnoka.

 

…a reakce Viliama Bucherta:

 

Kdepak Kristýna Kočí není „p..a“, je to jen výplod marketingového podnikatelsko-politického projektu jménem Věci veřejné, na jehož stvoření se výrazně podílela právě Kateřina Klasnová.

 

Asi není úplně překvapením, že na stranu Viliama Bucherta se přiklonilo 83 % čtenářů.“Myslím, že by si obě mohly podat ruce. Nemohou si nic vyčítat,“ souhlasí na Facebooku například Mikuláš Košák a 19 lidí ho podpořilo kliknutím na „to se mi líbí“.

 

 

Řadu čtenářů zaujal i expresivní slovník Kateřiny Klasnové. „Z úst ThDr. je obzvlášť pikantní výskyt slov Ježíš a p...a v jedné větě,“ glosuje to Pavel Šimáček a 52 čtenářů „lajknutím“ přitakává.

 

Vtipně to komentuje i Jitka Helopat Balikova: „Takový způsob, jak si popřát mezi Véčkaři k MDŽ. :))“

 

Jan Moštěk na tom ale vidí i něco pozitivního: „Je to alespoň reakce transparentní. Spousta lidí má totiž problém prokouknout jakési populárně slušné chování politiků na veřejnosti, za kterým se schovává člověk naprosto běžný, vulgární. Tímto se madam aspoň projevila bez obalu.“

 

Nová Aréna: Premiér Petr Nečas vs redaktor Luděk Staněk

I dnes můžete hlasovat. Střetly se výroky Petra Nečase a Luďka Staňka o tom, zda soud s Vítem Bártou poškozuje českou politiku. Hlasujte na úvodní stránce reflex.cz a debatujte na Facebooku.