Při rozhodování zda pořídit do firemní flotily auta na elektrický pohon pomůže nová půjčovna elektroautomobilů

Při rozhodování zda pořídit do firemní flotily auta na elektrický pohon pomůže nová půjčovna elektroautomobilů Zdroj: Archiv Volkswagen Financial Services

Při rozhodování zda pořídit do firemní flotily auta na elektrický pohon pomůže nová půjčovna elektroaut

Mnoho firem stále váhá, zda je přechod na elektromobilitu tou správnou volbou. A to, že není nad vlastní zkušenost, je to tomto případě více než jasné. Z toho vychází i nový projekt společnosti Volkswagen Financial Services, která se rozhodla firmám s vlastní flotilou 10 a více aut nabídnout možnost „osahat si“ auta na elektrický pohon za velmi výhodných podmínek. Na výběr jsou modely jak Volkswagen, tak Audi a Škoda, a to v osobním i užitkovém provedení.

„Pro úspěch elektromobility se snažíme dělat maximum. Jedním z kroků je i naše nová půjčovna plně elektrických vozů, která klientům nabízí příležitost důkladně se seznámit s elektromobily v provozních podmínkách jejich vlastní flotily,“ říká Václav Vacek, manažer e-mobility ve společnosti Volkswagen Financial Services.

Které nesmysly o elektromobilech už dávno neplatí? Čtěte více>>>

Zákazník si přitom může zvolit dobu pronájmu, a to od jednoho týdne do 60 dní. Nájemné ve výši 500 Kč za den zahrnuje i pojištění vozidla s 5% spoluúčastí, dále nabíjecí kartu CHARGEE a servisní kartu s kontaktem na technickou asistenci. Počet ujetých kilometrů za jeden den je stanoven na 150 km (další ujeté kilometry jsou pak zpoplatněny částkou 1,80 Kč/ km).

Automobily k výběru jsou neustále doplňovány. Atraktivní nabídkou jsou ale zcela určitě nové modely Volkswagen ID. Buzz – tři jsou v užitkové verzi Cargo a jeden v osobní verzi People. Pro milovníky značky Audi je nabízený model Q4 e-tron Sportback, dále  nechybí  zastoupení značky Škoda Enyaq i Enyaq Coupé, španělská CUPRA Born a samozřejmě ani Volkswagen ID.4 a ID.5. Celá nabídka včetně podmínek je k nalezení zde: https://www.vwfs.cz/autopujcovna-elektromobilu.html

Zákazníci při zapůjčení elektromobilu získají také kompletní nabídku financování včetně pojištění. Elektromobilita nabízí firmám řadu výhod včetně úlev v oblasti dálničních známek nebo parkování. K ochraně životního prostředí přispívají jak nulové lokální emise, tak citelné snížení hluku, který negativně ovlivňuje zdraví člověka. Firmy, které budou své elektromobily nabíjet elektřinou z obnovitelných zdrojů, mohou výrazně snížit celkové emise CO2. Správci vozových parků ocení kromě environmentálních přínosů také snadnou údržbu a menší pravděpodobnost oprav.

Nabídka je určena pro firemní klienty s vozovým parkem čítajícím pět a více vozidel. Elektromobily z půjčovny se přitom předávají a vracejí u autorizovaného prodejce Porsche Praha na Proseku.