České hokejové reprezentantky Dominika Lásková (vlevo) a  Kateřina Mrázová
České hokejové reprezentantky Dominika Lásková (vlevo) a  Kateřina Mrázová
České hokejové reprezentantky Daniela Pejšová (nahoře), Kateřina Mrázová (uprostřed vlevo), Noemi Neubauerová, Dominika Lásková (dole vlevo) a Lenka Serdar
České hokejové reprezentantky Dominika Lásková (vpravo) a  Kateřina Mrázová
České hokejové reprezentantky Dominika Lásková (vpředu) a  Daniela Pejšová
41
Fotogalerie

České hokejistky nafotily fotky jako modelky. Podívejte se, jak vypadají naše olympioničky bez výstroje

Do prvního utkání vlétly odhodlaně a čínský celek tvořený hlavně hráčkami z USA a Kanady přejely 3:1. České hokejistky jsou na olympijských hrách poprvé v historii a ostudu nám rozhodně nedělají. Silný a sebevědomý tým trenéra Tomáše Paciny pomýšlí na víc, než jen na postup ze skupiny. Jak vypadají naše hráčky, když na sobě nemají kilogramy výstroje? To zjistíte díky exkluzivnímu focení deníku Blesk, který je proměnil v modelky. Podívejte se do galerie.

„Vystoupily jsme z komfortní zóny, ale bylo to super!“ Tak české hokejistky zhodnotily exkluzivní modelkovské focení pro Blesk. „Ze začátku jsme z toho měly trošku respekt, nakonec jsme si to ale moc užily,“ pokyvuje útočnice Dominika Lásková. 

„Já se přiznám, že jsem radši na ledě schovaná mezi dalšími dvaceti holkami. I v klubu se tomu snažím vyhýbat, ale tady jsem si to užila mnohem víc, než jsem čekala,“ přidala kapitánka Alena Mills. To obránkyně a Daniela Pejšová, která ráda ukazuje outfity na Instagramu, se na ateliér těšila. „Koukám, že jsem asi jediná, která se toho nebála!“ chechtala se.

Rozhovor s kapitánkou českých hokejistek Alenou Mills najdete zde >>>