Tomáš Šebek je chirurgem v Nemocnici, pravidelně si odskakuje i na kliniku MediEndo a také působí v online poradně uLékaře.cz.

Tomáš Šebek je chirurgem v Nemocnici, pravidelně si odskakuje i na kliniku MediEndo a také působí v online poradně uLékaře.cz. Zdroj: Dana Kolářová

Konference CNC cross-mediální inspirace
Konference CNC cross-mediální inspirace
Konference CNC cross-mediální inspirace
Konference CNC cross-mediální inspirace
Konference CNC cross-mediální inspirace
23
Fotogalerie

Petr Mára nebo chirurg Šebek poradí, jak přežít v online světě. Sledujte E15 konferenci zdarma

Již dnes, tedy v úterý 20. října můžete zdarma na webu onlineconference.e15.cz sledovat největší český online festival věnovaný e-commerce a technologiím. Akce představí novinky z nejdynamičtějších odvětví jak pro oborové experty, tak pro nadšence a inovátory.

Inspirujte se více než dvěma desítkami odborníků, případovými studiemi, experty a úspěšnými provozovateli e-shopů a online projektů! O své zkušenosti se podělí největší osobnosti současného světa e-commerce, inovátoři i technologičtí evangelisté. Jejich představení najdete níže.

Speakeři online konference E15Speakeři online konference E15|E15

Nevěšte hlavu, poradíme Vám jak pozitivně využít současnou situaci a nabídneme inspiraci, jakým směrem zamířit. Celý online festival si budete moci zdarma vychutnat formou live streamu již za několik dni. Začínáme v 10 hodin dopoledne na onlineconference.e15.cz, současně pak i pohodlně formou podcastů, které po akci zveřejníme. 

Podívejte se na konferenci ZDE:

 

Základní témata, která konference zahrne ° Jaké největší výzvy a nákupního chování čekají e-commerce v době pokoronavirové?

° Jaké jsou současné trendy a budoucnost v e-commerce & technologiích?

° Jaké jsou nové příležitosti v online byznysu ?

° Jaké jsou nejdůležitější změny v národní i globální legislativě?

° Jak zefektivnit marketing a prodeje pomocí dat a AI?