Jana Maláčová

Jana Maláčová Zdroj: Twitter Jany Maláčové

Jana Maláčová chce zapálit kapitalismus
Jana Maláčová a Matěj Stropnický vyrazili na kontrolu práce
Jana Maláčová a Matěj Stropnický se zúčastnili přepadové kontroly v továrně v severočeské Krupce
Jana Maláčová a Matěj Stropnický se zúčastnili přepadové kontroly v továrně v severočeské Krupce
Jana Maláčová a Matěj Stropnický se zúčastnili přepadové kontroly v továrně v severočeské Krupce
6
Fotogalerie

Socanské rozdávání ve prospěch společnosti, je stejně k smíchu, jako k zlosti

Ministryně Maláčová se rozhodla vymýtit bídu jak královna ze Sáby, která sedíc na slonu, rozhazuje zlaťáky. Přes maximální nosnost sloního hřbetu se místo královny ze Sáby na slonu ukázala jako reálnější horákyně na oslu, ani nahá, ani oblečená, rozhazující plošné zvýšení mezd státních zaměstnanců ve výši o 3 000,- Kč.

Výsledek? Díra do státní kasy za 20 miliard! Třetina se prý vrátí v odvodech, zlatý voči, zbývající dvě třetiny „sekery“ plus jejích původních 377 miliard zaplatíme my, včetně Oslů, kteří myslí, že erár něco zaplatil jim.

Chodí snad erár do práce, kde dostal výplatu a po návratu domů řekl: „Maminko, tak jsem dostal prémie, přidáme lidu tři tisíce plošně ze svého, co říkáš? Ale jen těm, kteří jsou závislí jak votroci a volí nás!“

Prdlajs, oslové! V reálu erár přijede jak v Pyšné princezně dráb Hlinomaz k uhlířovi s nataženou dlaní a řevem: „Dej daně, uhlíři!“ Sebere, co unese, nažere se do sytosti a zkasíruje i ty, co nic nechtěli a také nic nedostanou. Pak rozdá komplicům, aby drželi zobák a ze zbytků trousí Oslům stovku za hlas, polovinu toho,  co dostávali „Cikáni“ na severu Čech od „velrybářů“. Co Oslové? Koho to zajímá? Královnu ze Sáby určitě ne! Ta si spolu s AC/DC  notuje Highway to Hell:

Jsem na dálnici do pekla / Na dálnici do pekla

Dálnici do pekla / Jsem na dálnici do pekla

Žádný stopky / Omezení rychlosti

Nikdo mě nezpomalí / Jako kolo

Roztočím to / Nikdo se se mnou nebude pachtit

Oslové, místo aby plácli erár po hubě a utrhli mu ruku strčenou do jejich kapsy, hýkají nadšeně jak oloupený, který žádá, aby mu zloděj po odcizení peněženky vzal i játra. Průzkum volebních průzkumů odhaluje myšlení lidu: ANO 25%, Spolu 22%, PirStan 21%, SPD 9%, KSČM 5,5%, Přísaha 4,5, ČSSD 4%, TSS 3,5%.

Těsná většina (51,5%) voličů nejlepších z nás, kteří vedou zemi tam, kde bude jen líp, kdy se socanský blahobyt spáří s komoušským.

Nechá-li ale laskavý volič žerty stranou, nelze nevidět posuny preferencí. Ve volbách 2017 přinesly prospěch kryptolevicovému ANO a náckopravicovému SPD malé obce a periferie měst. Elektorát ale netvoří sídla, jak se veřejnosti snaží vsugerovat fake think tank Pražského hradu v zájmu vodičů prezidenta i jeho samotného.

Video placeholde
Kecy a politika 21: Bude Jana Maláčová twerkovat? • reflex.cz

Demagogie Zemanovy „pražské kavárny“ je ostatně nejhrubším útokem na integritu společnosti od boje „zdravého jádra pokrokové společnosti“ se „samozvanci a ztroskotanci“. Hranice mezi elektorátem nevede po linii vzdělání či exkluzivity povolání, ale řídí se mírou sociální inteligence bez ohledu na vzdělání. Pro voliče ANO a ČSSD je výše slibů plošné ekonomické podpory rozhodující, spolu s vírou v charisma vůdce. V případě SPD a KSČM je třeba přičíst fanatismus protestu a odporu. Je přirozené, že ekonomicky nezávislé skupiny méně ohrožuje populismus slibů.

Je pravděpodobné, že letos ještě zaznamenají větší zisk strany Oslů, kteří spoléhají na státní podporu. Nastává však období renesance politiky pravého středu, protože mnoho dřívějších Oslů již není ochotno věřit fantasmagorickým vizím socanů a komoušů. Bohatnoucí třídu obyvatelstva vytvářející kruhy liberálně pravicových voličů lze dnes nalézt nejen v Praze a okolí, ale i kolem jiných větších českých a moravských městech. To může sehrát rozhodující a překvapivou roli ve prospěch současných korunních princů.

Volební kampaň potvrzuje, že koeficient pevnosti zásad hnutí ANO má hodnotu finálního produktu firmy „Vulkan Hrádek nad Nisou – sexy-hračky/vulkan-intim-brands-prezervativ-primeros-classic“. A čemu se to podobá, tomu to i slouží! Po volbách 2017 se pohnutí ANO vcelku přirozeně zasnoubilo s komouši a socany. Poté jak lumek velký (Rhyssa persussoria) do nich nakladlo vajíčka jak do larviček pilořitek a vysálo je do mrtě. Nic na tom nezmění ani královna ze Sáby, alfa samec Red Mikina či Falmer Práskač. 

V minulých dnech však v nedělní Partii na CNN Prima News vybuchla bomba. Po guitar show na řečnickém pultě Parlamentu způsobil český Jimmi Hendrich puč i na domácí politické scéně. Místopředseda ANO Vondráček se obnažil, když řekl, že celých 20 let volil ODS a ta mu vyšla ve volební kalkulačce i letos.

Jeho prohlášení: „Jsem pravicový člověk!“ srovnávají světová média s legendárním výrokem Johna Kennedyho: „Ich bin ein Berliner!“

Po volbách bude pohnutí ANO jednat se všemi stranami a koalici s ODS si přeje i hejtman Ivo Vondrák. ODS zatím spáchání nové rituální sebevraždy harakiri odmítá.

Radek Vondráček se zřejmě chystá v nejbližší době moderovat s Jiřinou Bohdalovou některý ze zábavných pořadů. Jinak si nelze vysvětlit jeho duševní pochody, kdy jedním vrzem označí Starosty za parazity, neboť se spojili s marxisty a zároveň nevyloučí povolební koalici s xenofobními trouby SPD.

Pan prezident se probral z letního spánku a zase bylo veselo. Událostí sezóny se stal jeho cesta do Brna na zahájení školního roku, hodná výletu pana Broučka. Byla drahá, ale stála za to! Pan prezident byl v ceně několika set tisíc přepraven do Brna letecky, místo aby sjel z kopce na některou ze škol Malé Strany. V Brně prezident sdělil áčkům, že by měli jíst, aby neměli hlad, a že by měli mít kamarády, protože takový kamarád, to je poklad. Zvláště, když je to kamarád, jaké má na Hradě pan prezident. To děti do smrti nezapomenou. Pro příští školní rok bude prezidentovi vyrobena speciální klec za 2,5 milionu, aby jeho nakládání nepřipomínalo převoz švestek od tety Máni. Vzhledem k významu letošního vystoupení by ale mohl jet prezident i vlakem jako německý kolega. Snad i v zavazadlovém vagonu s bicykly.  

A to je vše, co jsem dnes zahlédl ve Zpětném zrcátku, váš Vladimír Mertlík