Video placeholde

Místo, které nespí. Podívejte se, kde se bude nejvíce pařit během festivalu ve Varech

Ať už přijdete na filmový festival do Karlových Varů zhlédnout největší trháky, nebo spíš známé tváře, Becher Zone nemůžete minout. Najdete ji v samotném centru festivalového dění, hned vedle Spa hotelu Thermal. A prolnout se touto špičkově vybavenou zónou můžete každý den, kdykoliv od 10 h dopoledne do 4 h ráno dalšího dne!

Becher Zone bude místem pro denní hosty i noční „dravce“. Za světla se promění v dokonalou chill out zónu, kde můžete odpočívat nebo probrat filmy, jaké jste viděli, a známé tváře, které jste ve Varech potkali. Ba co víc, právě v Becher Zone vaše šance na zahlédnutí herců, režisérů i modelek značně vzrostou. Protože čím víc se bude blížit noc, tím víc poroste koncentrace známých tváří, jež do Becher Zone chodí i pro svou kapku ryzí festivalové zábavy.

S blížícím se večerem bude přibývat také počet namíchaných drinků, které si berou na starost profesionálové. Během jedné noci jich namíchají tisíce a budou to ty nejlepší, které jste kdy pili. Za koktejlovým menu stojí totiž George Němec, respektovaný barmanem a brand ambasador Becherovky! K tomu si připočtěte i skvělé jídlo nebo cool workshopy, kdyby vás nebavilo jen tak sedět. A hudební doprovod? Bude. A ne ledajaký. Protože TOP místo v Karlových Varech bude hostit i TOP DJs.