Forever Alone

Forever Alone Zdroj: archiv

Forever Alone
Forever Alone
Forever Alone
Forever Alone
Forever Alone
14
Fotogalerie

Je pátek, čas na... NAVŽDY SÁM!

Nic se nedaří, nic nemá smysl, nikdo mě nemá rád. Takhle se dívá na svět panáček známý jako Forever Alone Guy - a svět se takhle dívá na něj.

 

Forever Alone Guy patří k protagonistům internetových lidových humorů, v nichž společně s ním vystupuje například také Rage Guy (takový ten panáček, co dělá FFFFFUUUUU...) či takový ten, co se mu všechno líbí (a říká: "Me gusta!") nebo ten, který má zase všechno na háku (a neříká nic, protože to má na háku).

 

 

A protože lidé jsou v jádru zlomyslné a sadistické bestie, tak se stal Forever Alone Guy - kromě toho, že je hrdinou stovek stripů rozházených po celém internetu - také ideologickou sílou za nedávným Nezamýšleným srocením Navždy samotných (Forever Alone Involuntary Flashmob). Princip akce byl jednoduchý:

 

 

1. Vytvořte si falešný profil na seznamce nabo sociální síti, kde budete vystupovat jako supersexy a chtivá dívka (akce se týká pochopitelně chlapců, protože podle nezávislých pozorování dívky na internetu vůbec nejsou).

 

2. Najděte nějakého Navždy osamělého chlapce z New Yorku a pozvěte ho na rande, a to k telefonní budce před obchodem na křižovatce 46té ulice a Broadwaye v pátek 13. května 2011.

 

3. Sledujte srocení Naštvaných a navždy samotných mužů na webkameře.

 

Je to kruté. Ale život je krutý. Zvlášť pro toho, kdo je Navždy sám.