Usáma bin Ládin

Usáma bin Ládin Zdroj: Profimedia.cz

Proč zabili Usámu? Protože byl zkouřenej

Záhada, proč Usámu dostali Američané tak snadno a bez jediného zraněného vojáka, je konečně vyřešena, a to i bez nějakých konspirativních teorií. Arciterorista se nemohl pořádně bránit, protože byl zkouřenej!

 

Jak upozornily (například) New York Daily News, kolem vily, ve které se ukrýval a kde byl zabit Usama bin Ladin, rostlo na záhonech vedle běžnější zeleniny jako brambory a rajčata také konopí.

 

 

To samozřejmě není v Pakistánu nic zvláštního, konopí tam roste na každém kroku - a znalcům místních poměrů je jasné, že je Pákistánci nepěstují na provazy. Islám zakazuje alkohol, a tak je v Pákistánu i okolních zemích nejběžnější rekreační drogou marihuana a především hašiš.

 

Skutečnost, že se konopí pěstovalo na místech, kde rostly brambory pro Usámu, napovídá, že to konopí bylo také pro něj. A to vysvětluje, proč se ostřílený mudžehedín, jakým bin Ladin byl, kovaný v afgánské válce se sovětskými vojáky, nechal dostat tak snadno. Bez toho, aby on a jeho lidé dostali byť jen jediného amerického vojáka.

 

 

Vysvětlení je nyní očividné. Marihuana i hašiš, jak známo, zpomalují reakce, a proto zřejmě nebyl Usáma schopen dostatečně operativně reagovat na komando, které ho přišlo zabít. Proto by se měli všichni hledaní teroristé z jeho tragického konce poučit a místo kouření marihuany by měli šňupat koks.