thajsko má talent

thajsko má talent Zdroj: Youtube.com

Kalousek zabil apríla. Aspoň že Thajsko má talent (a transvestity)

Od chvíle, co Miroslav Kalousek zlegalizoval aprílový žertík pro každý den („Mám nahrávku! Ale nemám, dělal jsem si srandu, lol“), ztratily aprílové žertíky smysl. Takže dneska to bude bez apríla, je nám líto.

 

Pokud bychom ale skutečně hledali fajn aprílový žertík (pamatujte, Miroslav Kalousek nám nadělil možnost vyvádět se navzájem aprílem každý den našich smutných životů), pak bychom mohli najít nějakou inspiraci v thajské obdobě soutěže, kterou u nás známe jako Česko Slovensko má talent.

 

 

Kvalitním studijním materiálem je tenhle klip už proto, že se vám v něm otevře před očima zglajchšaltovaná globální zábava v plné své zrůdnosti (i tady poskakují v zákulisí soutěže dva vysmažení frikulíni, i tady frčí jedna půlka poroty na testosteronu a druhá na oxytocinu). Jeho hlavní kvalita ale spočívá v poučení, že jestli chcete dnes někomu vyvést opravdu pěkný žertík, neobejde se to bez radikální změny pohlaví. Jak se zkrátka jednou posune laťka, musíte skákat (a v určitých případech i zpívat) výš.

 

 

Škoda, že Kalousek místo apríla nezprofanoval radši Vánoce. To by byly dárky každý den.