Čokoláda

Čokoláda Zdroj: André Karwath / CC BY-SA

Udělejte si čokoládový víkend s Father Friendly

Opět se nám blíží víkend a s ním i čas pro tatínky vyrazit si se svými ratolestmi. Tentokrát se vydáme do čokoládového domu, kam si rozhodně svačinu balit nemusíte.



Čokoládový dům je první české muzeum čokolády a čokoládových obrazů, tedy něco pro mlsné děti a samozřejmě tatínky. Krom nekonečného ochutnávání čokolády si zde můžete namalovat vlastní čokoládový obraz, nebo dokonce vyrobit vlastní čokoládu. Kdyby měl někdo ještě málo čokolády, tak dům pořádá také čokoládovou party ve spolupráci s místní restaurací. Tam si můžete dopřát, krom dalšího krmení čokoládou, například čoko masáž nebo jen posedět v čokoládové kavárně u vchodu.

 

Pro děti je tu přichystaná Ordinace doktora Čoka, což je divadelně komentovaná prohlídka a degustace deseti druhů čokolády z exotických zemí s demonstrací výroby pralinek a samozřejmě i ochutnávkou. Jestli jste si všimli, tak v čokoládovém domě se totiž skoro pořád jen ochutnává a olizuje.

 

 

Kdo má zájem o „vyšetření“ od doktora Čoka, musí se dostavit vždy první sobotu v měsíci, a to v 11 hodin! Pan doktor Čoko bohužel v jinou dobu neordinuje. První sobota v měsíci nás čeká už tento víkend, tudíž nejvyšší čas se rozhodnout. Pro ty největší čokoholiky má doktor Čoko přichystaný certifikát o úspěšném absolvování čokoterapie.


Pro tatínky je v domě čokolády přichystána galerie sta obrazů Vladomíra Čecha, které jsou malovány jak jinak než čokoládou. Ačkoliv jsou obrazy už jen pro vaše oči, a ne ústa, i tak si to jistě užijete.


Kdyby se počasí o víkendu už přece jen umoudřilo a čokoláda se vám začala všude roztékat, můžete vyrazit z čoko království na procházku na přilehlý Vyšehrad, po níž vám všechna ta čokoláda v žaludku slehne.


Čokoládový dům v Praze
Father Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz
Oldřichova 20/225
Praha 2
120 00

http://www.cokoladovydum.cz/cs/

Máte tip na "father friendly" místo nebo aktivitu? Pošlete nám ho na adresu rxonline@reflex.cz nebo se o něj podělte v diskuzi na facebookové stránce projektu.