Podivné umění v Jižní Korey

Podivné umění v Jižní Korey Zdroj: Archív

Přítel má velmi malý penis. Má náš vztah budoucnost?

„Milá Alex, milý Honzo, před dvěma měsíci jsem se seznámila se skvělým mužem - nejen že je okouzlující společník, který se ke mně po dlouhé době chová jako k ženě, a ne jako k podržtašce, ale je taky velmi dobře situovaný. Prostě muž, na něhož jsem čekala, až na jednu maličkost, která se však čím dál více ukazuje jako problém. Tento skvělý partner má na můj vkus velmi malý penis, odhadem tak čtyři až pět centimetrů při erekci. Myslela jsem si, že to překonám, že jsou ve vztahu důležitější věci než penis, ale často myslím na to, jaké hezké by to bylo, kdyby měl penis alespoň o malinko větší. A tak přemýšlím a ptám se i Vás: Má vztah s tímto mužem budoucnost? Vaše čtenářka.“

Alex DoležalováAlex Doležalová|Reflex.czAno, s mikrokašpárkem v posteli velké divadlo už prostě neuhrajete. K sexuálnímu uspokojení ženy samozřejmě není potřeba, aby penis muže dosahoval obřích rozměrů – a proto také z posledního průzkumu Kinseyho institutu vyplývá, že naprostá většina žen (85 %) je s výbavou svého partnera spokojena. Avšak Vy spokojena nejste, a spadáte tudíž mezi 15 % těch žen, jež s rozměry partnerova penisu spokojeny nejsou. Otázkou tedy zůstává, jak s Vaším vztahem dále naložit.

 

 

Píšete, že jste po dlouhé době potkala muže, který se k Vám chová hezky. Což je pro Vás nyní asi velmi důležité. Píšete dále, že je Váš partner dobře situovaný. Předpokládám tedy, že i tento faktor je pro Vás dosti důležitý. A z Vašeho dopisu také plyne, že jediným problémem ve Vašem vztahu je velikost partnerova penisu. Musíte si tedy sama v hlavě srovnat, na čem Vám samotné ve vztahu nejvíce záleží, o co Vám ve vztahu vlastně jde. Existují totiž ženy, jež by muže s takto malým penisem opustily ihned po prvním sexu jednoduše proto, že velikost penisu je pro ně ve vztahu zásadní. Mezi tyto ženy však nepatříte, a proto pracujme s otázkou, jak se Váš vztah může dále vyvíjet. Možnosti jsou tyto:

 

1. S partnerem si budete i nadále velmi rozumět ve všech oblastech života a v sexu pak zapracujete na tom, aby Vás uměl hezky uspokojit i dalšími způsoby (vibrátory, různé pomůcky, orální sex). Není však vyloučeno, že i přes jeho snahu Vám větší penis začne chybět, což možná povede k tomu, že si občas odskočíte k milenci.

2. Zjistíte, že partnerův malý penis je větší problém, než jste si myslela, a dojdete k rozhodnutí, že se s partnerem chcete rozejít, a rozejdete se s ním.

 

 

3. Postupem času zjistíte, že si s partnerem vlastně nerozumíte i v jiných oblastech života (myslete na to, že jste spolu krátce a teprve v dalších měsících se začnete skutečně poznávat), a tudíž také zvolíte rozchod.

4. Váš partner se z nějakého důvodu rozejde s Vámi.

 

O budoucnosti Vašeho vztahu tedy nejvíce rozhodne až Váš další společně strávený čas.

 

ALEX DOLEŽALOVÁ HROUZKOVÁ

 

 

Jan JandourekJan Jandourek|Reflex.czBěžně se při psaní příspěvku do této rubriky nedívám předem na to, co píše Alex, aby mě to nějak neovlivnilo. V otázce mikropenisu jsem to raději udělal, což je dobře, protože píše v podstatě všechno, co je možné k tématu obecně sdělit. Tak jen pár slov jako dodatek.

 

Předně je potřeba vidět, že vzdor tomu, že žijeme v civilizaci, která slibuje všechno možné, na některé věci je stále krátká. Patří tam takové položky, jako je léčba rýmy, mír na blízkém východě, krátký penis a jaderná fůze. S některými záležitostmi se prostě nedá nic dělat, asi tak jako člověk nemůže létat jako pták. Žijeme v rámci poznané nutnosti a kdo ji nepřijme, trpí víc, než je nutné, přitom často nemusí trpět vůbec.

 

 

Jak říká jedna stará modlitba (snad to někomu v souvislosti s délkami penisů nebude připadat nevhodné):

 

Bože, dej mi sílu,
abych změnil věci,
které změnit mohu,
dej mi trpělivost,
abych snášel věci,
které změnit nemohu,
a dej mi moudrost,
abych obojí od sebe odlišil.

 

V tom to právě je, rozlišit změnitelné od nezměnitelného. Mnoho lidí se uchyluje k podivným praktikám všelijakých operativních úprav částí svého těla a k metodám natahování a zvětšování, které připomínají už jen svým popisem činnost španělské inkvizice ve vrcholném období. Je to zřejmě zbytečné.

 

Ve vašem případě lze doporučit po technické stránce trochu improvizace. Pokud je problém vašeho uspokojení ve velikosti onoho vznešeného orgánu, je nutno použít nějaký jiný způsob, jak dojít slasti. Lidé mají ještě k dispozici ruce a pomůcky všeho druhu, samozřejmě nemáme na mysli takové, které z člověka časem udělají trosku.

 

 

Dále pak platí, že sexu časem ve vztahu stejně ubude a naroste význam zcela jiných věcí. Jde o to, že přece neřešíte život s penisem, ale život s člověkem. To není totéž. Po většinu vašeho společného života totiž na velikost nezáleží, záleželo by na tom, kdybyste většinu času trávili sexuálním řáděním v posteli, což snad nedělali ani starověcí panovníci, co mívali harémy.

 

V každém případě hodně štěstí. Možná by bylo dobře, kdyby se nám ozvali lidé, kteří mají s touto potíží nějaké výrazně dobré nebo špatné zkušenosti, abychom se dozvěděli, jak to dopadlo u nich.

JAN JANDOUREK