sheldon

sheldon Zdroj: archiv

Václav Havel v Big Bang Theory: Zmodernizujme svůj život

Do včerejška jsem si myslela, že nejlepší věc na světě je, když se můžete vyčurat do horké vany. K tomu je potřeba vlastní vana, klid a úplné soukromí (a zaplacené účty za vodu, plyn, popřípadě elektřinu).

 

Od včerejška vím, že nejlepší věc na světě je třeba Leica M9 Titanum (20 tisíc liber), ale taky karbonový snowboard od Dunhilla (dva tisíce liber) anebo hudba Bona a The Edge ke Spider-Manovi, Turn of the Dark, jehož hrají od listopadu na Broadwayi (cena vstupenky na www.spidermanonbroadway.com).

 

 

Sto nejlepších věcí na světě uveřejnil britský CQ (Gentlemen’s Quaterly) s výzvou Update your life! (Zmodernizujte svůj život!) A k této výzvě se nelze než připojit. Začněme tam, kde se nacházíme — při zemi, karbonovým snowboardem to pak může pokračovat. Takže od začátku. Johano, kup si do svého lesního domku myčku na nádobí. Babi, přijmi už jako součást tvého života barevnou televizi, již máš od loňských vánoc ve skříni, a tu černobílou, která zrní, poskytni bezplatně muzeu. Maminko, neboj se už jezdit do automyčky, připojit na Internet ani jezdit metrem. A vy, pane Václave Havle, nehrajte, prosím, v seriálu Ordinace v růžové zahradě, přijměte angažmá v nové sérii Červeného trpaslíka anebo v Big Beng Theory (Teorie velkého třesku).

 

Video placeholde
Teorie velkého třesku s Václavem Havlem • Reflex.cz