Zdroj: FoodIN

9
Fotogalerie

Firemní akce a svatební hostina na zámku s Foodin Cateringem

Hledáte pro firemní akci, konferenci či svatbu nevšední místo s neopakovatelným geniem loci, kvalitním cateringem a profesionální servisem? To vše najdete na jednom místě, v krásné jihočeské krajině na zámku Mitrowicz, kde prvotřídní lahůdky servíruje Foodin Catering.

Firemní setkáni, team bulidingy a konference

Areál Zámku Mitrowicz, který se nachází v jižních Čechách kousek od Týna nad Vltavou, nabízí celoročně atraktivní konferenční prostory pro pořádání firemních a společenských akcí. Pokud hledáte pro vaši firemní akci reprezentativní zámecký sál, zámek Mitrowicz jich v 1. patře nabízí hned několik. Vybrat si můžete i prostory stylové restaurace v přízemí, atypický garden party prostor s cateringovým zázemím anebo zámecký park s koupacím jezírkem a odpočinkovou zónou. Zámek se nachází na břehu řeky Lužnice a disponuje vlastním přístavištěm – program lze tedy zpestřit i vyhlídkovou plavbou po okolí. Přízemní sál je pohodlně přístupný ze zahrady a slouží také jako restaurace. Nabízí neformální prostor pro akce až pro 50 osob, s využitím rustikálního mobiliáře. Zázemí baru a kuchyně je plně vybavené k doprovodným programům, jako jsou degustace a zážitková gastronomie.

FoodIN

Svatby

Dokonalá svatba je především o nádherné lokaci a skvělém jídle s profesionálním servisem. A přesně tuto kombinaci zajišťuje spojení společnosti Foodin Catering a zámku Mitrowicz. Zámek, kaple a celý areál nabízí možnost uspořádat nezapomenutelnou a ničím nerušenou svatbu na jednom místě v každém ročním období.

FoodIN

A protože je svatba nejen o krásném prostředí, ale i o skvělém jídle, připravuje Foodin Catering netradiční hostinu z lokálních surovin a produktů s osobními příběhy lokálních dodavatelů. Foodin Catering nabízí domácí kravské, ovčí, kozí sýry, telecí, jehněčí, hovězí, krůtí a vepřové maso od malých chovatelů. Dále čerstvou, ale i nakládanou zeleninu, pestrou škálu domácích pest, marmelád, dressingů, domácích omáček a mnoho dalších vlastních produktů. Vše je servírované ve stylu la provence v designovém nádobí od českých umělců. Převážná většina pokrmů je připravována v bio kvalitě a na své si přijdou i klienti z řad vegetariánů. Vaši hosté na tento den hodně dlouho nezapomenou. O místě, kde se snoubí nádherné prostředí s dokonalým chuťovým zážitkem, budou všichni ještě roky vyprávět.

Za povedenou firemní akcí nebo dokonalou svatbou stojí vždy sehraný tým. Profesionální servis zámku Mitrowicz a Foodin Cateringu jsou toho příkladem.