Zdroj: mcslg.cz

2. ročník Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game právě startuje!

Laser game v posledních letech získala na popularitě. Po celém Česku vyrostly arény, kde po sobě můžete střílet laserem, jako houby po dešti a lidé je milují. Laser game je adrenalinová hra, u které si užijete legraci s přáteli a zároveň se donutíte k pohybu. Málokdo ale tuší, že v Česku a na Slovensku v ní máme dokonce mistrovství!

Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game se bude letos konat už podruhé. Motivace je vysoká, vítězný čtyřčlenný tým může vyhrát 100 000 korun. Loni obhájil vítězství český tým Ochránci z Písecké arény. Zůstane i letos vítěz turnaje v Česku, nebo nás Slováci překonají? Ovlivnit to můžete i vy!

Registrace už odstartovala

Do mistrovství je zapojených celkem 16 arén z Česka i Slovenska. V těch se budou během května, června a července odehrávat kvalifikační zápasy prvního kola. Druhé kolo proběhne o prázdninách a na konci října se bude konat dvoudenní finále v Košicích.

Už nyní se mohou týmy registrovat na webu MČSLG www.mcslg.cz. Podmínkou je, aby měly týmy čtyři členy, jeden z nich je kapitán. Startovné činí 800 Kč (30 euro) pro každého hráče. Na webu je vidět, že některé týmy už jsou registrované. Kromě jiného můžete poměřit síly třeba právě s loňským vítězným týmem Ochránci z Písecké arény.

Soutěžící si užijí nezapomenutelnou atmosféru

Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game je pojato velkolepě. Lákavá je nejen hlavní cena pro vítěze, ale i další ceny a možnost vyzkoušet si několik skvělých laserových arén. Dvoudenní akce v Košicích pro vítěze s ubytováním a jídlem zdarma, na kterou dostane tým dokonce příspěvek na dopravu, je jen třešničkou na dortu. Díky sponzorům, mezi něž patří např. DevTea, Laser Game Arény, Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenské republiky, MASTERsil nebo Visit Košice, je celá soutěž velmi dobře zajištěná. O atmosféře, která při klání soutěžních týmů panuje, ani nemluvě. Na Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game se může přihlásit každý nadšený tým hráčů. Všichni účastníci navíc mohou využívat zvýhodněnou cenu na trénování. Máte-li dotazy nebo pokud uvažujete o účasti, určitě sledujte i Facebook MCSLG.