Trápí vetchozrakost i vás?

Trápí vetchozrakost i vás? Zdroj: Shutterstock

Presbyopie nemusí být strašákem. Představujeme vám multifokální brýle

Také si začínáte všímat, že oddalujete text dál od očí? Po čtyřicítce nás začíná trápit presbyopie neboli vetchozrakost. Bohužel se jedná o přirozený proces stárnutí oka, který se nevyhne nikomu z nás. Moderní řešení však nabízejí multifokální brýle.

Dnes čtyřicátníci představují mladé lidi, kteří mnohdy teprve zakládají rodiny, mají rozjetou kariéru a naplno si užívají života.

Oči nám ale stárnou, pálí nás a cítíme jejich únavu. Drobné písmo se nám hůře čte a my si s hrůzou uvědomujeme, že nastává čas na dvoje brýle – na blízko a do dálky. Nebo si snad pořídíme nevzhledná „důchodcovská“ bifokální skla? 

Vyřešte to elegantně!

Nenechte se zastavit a buďte stále IN! Nejmodernějším řešením jsou multifokální brýlová skla Varilux® od firmy Essilor, která vám poskytnou za každé situace hladký přechod z vidění do dálky přes střední vzdálenost až do blízka

Ať chceme, nebo ne, věk se do stavu zraku promítá.Ať chceme, nebo ne, věk se do stavu zraku promítá.|Essilor optika

Multifokální brýle si na rozdíl od brýlí na čtení nemusíte neustále sundavat a brýlová skla mohou být individuálně přizpůsobena na míru vašim potřebám. Samozřejmostí je i řešení vaší zrakové vady. 

Letos je tomu přesně 60 let, kdy firma Essilor, celosvětový lídr v optickém průmyslu, vynalezla první multifokální brýlové sklo na světě. I nadále investuje do dalšího vývoje brýlových čoček více než 160 mil. EUR ročně. Dnes jsou skla Varilux nejvíce prodávanými multifokálními skly na světě. 

100% garance spokojenosti

Aby vám multifokální brýle dobře sloužily, svěřte se do rukou odborníka, Varilux specialisty. Bojíte se, jestli budete s brýlemi spokojeni? Na multifokální brýlová skla je poskytována garance 100% spokojenosti, nebo výměny po dobu 30 dnů. 

Nebylo by lepší si pořídit ty správné brýle?Nebylo by lepší si pořídit ty správné brýle?|Essilor optika

Využijte akční nabídku: Dvoje brýle za jednu cenu! 

Proč mít jen jedny brýle, když máme vícero bot, kabátů a dalších módních doplňků? Využijte akci 1+1, kterou právě nabízí vybrané optiky. Dva páry brýlových skel za cenu jednoho!

Vyzkoušejte i jiná řešení pro různé příležitosti! Například multifokální skla s úpravou EyeDrive pro řidiče, Crizal s Transitions, které se vždy přizpůsobí světelným podmínkám nebo sluneční dioptrická skla SUN. 

Brýle navíc se vždy hodí! Vraťte se pro druhý pár do 30 dnů. Více o multifokálních brýlových sklech najdete na www.varilux.cz.