Zkusíte štěstí i vy?

Zkusíte štěstí i vy? Zdroj: Magistrát hlavního města Prahy

Pražský voucher je motorem propagace vaší firmy!

Rozjíždíte podnikatelské aktivity a chybí vám finanční prostředky pro naplnění vašich vizí? Máme pro vás dobrou zprávu! Je tu dotační program Pražský voucher, který vstupuje do realizační fáze prvních projektů.

Miroslav Polach se svými kolegy provozují cestovatelský portál Zaletsi.cz, který vám mimo jiné umí vyhledat nejlevnější letenky na trhu. Oblast reklamy a propagace je v dnešní době docela labyrint, který je lepší nechat odborníkům. Dobrá investice, která ale samozřejmě něco stojí.

Díky portálu Zaletsi.cz můžete hledat nejlevnější letenky.Díky portálu Zaletsi.cz můžete hledat nejlevnější letenky. | Magistrát hlavního města Prahy

Proto zbystřil, když se dozvěděl o dotačním programu Pražský voucher: „O možnosti získání dotace z Pražského voucheru nám říkal můj známý, který na tento projekt narazil. Po bližším prostudování podmínek jsme zjistili, že jsme vhodným uchazečem, že projekt přesně odpovídá našim potřebám a že bychom se o získání dotace mohli pokusit,“ popisuje.

K úspěšnému konci si nyní potřeboval ujasnit a vyřešit dvě věci:

  • Sepsat projekt týkající se propagace jeho firmy, který byl natolik dobrý, že hodnocením úspěšně prošel a získal peníze: „Náš schválený projekt se týká nové mobilní aplikace, která by měla navázat na zcela nový web, který budeme v nejbližší době postupně nasazovat. Tyto nové webové stránky budou obsahovat řadu nových funkcionalit a je pro nás důležité, aby s nimi nová mobilní aplikace uměla pracovat,“ vysvětluje Miroslav Polach.

  • Zvolit si dodavatele neboli toho, jehož služby vám voucher na kreativní služby pomůže zafinancovat. Tak jako v případě Zaletsi, je běžnou praxí, že vaše volba padne na toho, se kterým už třeba spolupracujete a máte s ním dobré zkušenosti. „Zvolili jsme vlastního dodavatele, se kterým jsme již v minulosti pracovali na jiném projektu a se kterým jsme měli výborné zkušenosti. S touto společností jsme se domluvili, že požádají o zařazení na white list a po schválení jejich žádosti ze strany Magistrátu jsme podali žádost o dotaci,“ doplňuje Miroslav.

Nejasnosti? Magistrát vám poradí

Kvalitní projekt a spolehlivého dodavatele tedy Miroslav Polach měl. Mohl tedy připravit žádost o voucher na kreativní služby. Stejně tak jako Miroslav Polach zjistíte, že podat žádost o dotaci je zde opravdu snadné: „Přípravě projektu pro podání žádosti o dotaci jsme věnovali pouze několik dní práce, což s ohledem na získanou částku zpětně považujeme za skvěle investovaný čas, který naší společnosti významně pomůže v dalším rozvoji. Nechci říkat, že kvalitní zpracování projektu je vyloženě triviální, ale při troše snahy to zvládne každý.“

A pokud budete tápat, nebojte se – Magistrát vás v tom samotné nenechá! Jeho specialisté jsou vám v případě nejasností a otázek ke zpracování a podání vašeho projektu k dispozici. Spoustu cenných informací naleznete také na webu www.prazskyvoucher.cz v sekci internetové vzdělávací centrum.

Miroslav Polach ve spolupráci s kolegy zvládl veškerou přípravu sám.Miroslav Polach ve spolupráci s kolegy zvládl veškerou přípravu sám. | Magistrát hlavního města Prahy

Miroslav Polach ve spolupráci s kolegy zvládl veškerou přípravu sám, a tak s Magistrátem komunikoval jen ohledně schválení svého dodavatele na white-list: „Komunikace s Magistrátem probíhala výborně, obratem jsme získali e-mailem zprávu k zařazení našeho dodavatele na white-list a k možnosti žádost o dotaci podat,“ popisuje na závěr.

Jdete do toho?

A co vy? Jdete do toho také? Sledujte webové stránky www.prazskyvoucher.cz, ať vám neunikne informace o spuštění výzev nebo se rovnou zaregistrujte k odběru novinek. A ještě něco. Rozhodnutí zbytečně neodkládejte – balík peněz totiž není bezedný.

Pražský voucher je projekt Magistrátu hlavního města Prahy.Pražský voucher je projekt Magistrátu hlavního města Prahy. | Magistrát hlavního města Prahy

Tento článek je součástí mediální podpory projektu Pražský voucher, jedinečného programu na podporu malých a středních podnikatelů v Praze, který je financován Magistrátem hlavního města Prahy a z fondů EU.