Zdroj: Langie

Překladač řeči
Překladač vět
Kapesní překladač online
Mluvící překladač
5
Fotogalerie

Kapesní překladač řeči Langie až s 52 jazyky!

Také rádi cestujete po celém světě a rádi byste se všude domluvili? S novým překladačem do ruky Langie, který nabízí až 52 jazyků včetně češtiny, to jde. Teď už jen stačí zabalit kufry a můžete vyrazit.

Možná vás napadne,  proč používat překladač, když je možné si jednoduše stáhnout aplikaci do mobilu. Ty vám však ne vždy zaručí správnost a přesnost překladu. Langie překladač disponuje vlastní unikátní databází, ve které se data shromažďují již přes 20 let. Navíc, nemusíte se nikde registrovat, uvádět osobní údaje nebo platit poplatky za používání aplikace.

Překlad vět a textů

Tento jedinečný kapesní překladačvám pomůže se domluvit v různých situacích, aniž byste zažili trapas. Nyní už nebudete mít problém s tím, že jste se ztratili a neumíte se zeptat na cestu nebo objednat si jídlo. Stačí ho mít s sebou v kapse a můžete začít cestovat. Zařízení funguje jako oboustranný hlasový překlad a je určen pro všechny věkové kategorie od dětí až po starší lidi. Nemusíte se bát ani, pokud jste méně technicky zdatní. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Menu překladače je k dispozici také v českém jazyce.

Jak Langie použít

Snadno. Stačí stisknout a krátce podržet modré tlačítko. Po chvilce se ozve zvuk, po kterém můžete začít mluvit. Langie vaši hlášku poté ihned přeloží do zvoleného cizího jazyka. Současně ji budete mít na displeji zobrazenou i v textové podobě. Stejně tak to funguje i v opačném případě. Pokud se toužíte dozvědět, co říká druhá osoba, stisknete žluté tlačítko a během chvíle se vám ozve hlasový překlad s doprovodným textem v obou jazycích na displeji. Překlad vět a textů přes Langie je extrémně rychlý a komunikace je plynulá.

A ještě něco navíc

Kromě překladu má Langie elektronický překladač i několik dalších funkcí, které vám mohou pomoci. Jednou z nich je i hlasové vyhledávání obrázků, výuka cizího jazyka či skupinový tlumočník. Právě funkce skupinového tlumočníka může být zajímavá, pokud si vaše zařízení spárujete s dalšími Langie uživateli.  Můžete tak navzájem komunikovat, i když mluvíte každý jiným jazykem. Tato funkce je ideální, pokud chce např. průvodce mluvit najednou k více lidem hovořícím různými jazyky. Také si v něm lze přehrát videa, obrázky či hudbu.

Chcete se dozvědět více? Klikněte zde