Ivanka je „blbá jak poleno“, Trump se v Bílém domě bojí. 10 nejskandálnějších odhalení prezidentova exporadce

Nová kniha Steva Bannona, bývalého hlavního stratéga prezidenta Donalda Trumpa, se ani neohřála na pultech a z Bílého domu již zní hrozby žalob. Není divu. Kniha je totiž napěchována jobovkami, které z Trumpovy rodiny dělají spíše cíl posměchu, než úctyhodnou famiílii vedoucí USA ke světlým zítřkům. Prezdient se prý v Bílém domě bojí a odmítnul jmenovat vysokého úředníka jen proto, že ten nosil knír. Tady je 10 výbušných pasáží podle serveru CNN a Financial Times.

1. Ivanka Trumpová je blbá jako poleno, tvrdí Bannon ve své knize. Není to poprvé, co se do oblíbené dcery Donalda Trumpa bývalý stratég strefil - již dříve vůči ní měl narážky, které však formuloval o poznání diplomatičtěji. Tisková mluvčí Trumpové jeho komentář odmítla komentovat.

2. Bývalý realitní magnát a současný vládce Bílého domu podle Bannona odmítnul jmenovat Johna Boltona svým bezpečnostním poradcem jen proto, že ten si pěstoval knír. „Jeho knír byl problém, na tu roli nevypadá,“ cituje Bannon Trumpa.

3. Trumpovi se jeho vlastní inaugurace hrubě nelíbila. Štvalo ho, že se média věnovala i jiným politikům a celebritám, kteří na událost dorazili, nebyl spokojený s ubytováním a navíc byl rozhádaný se svou manželkou Melanií. Celý den tak z jeho tváře nezmizel naštvaný obličej, který jeho spolupracovníci překřtili na „golfový výraz“: Naštvaný a brblající, shrbená ramena, smrštěné obočí a našpulené rty.

Celý výběr z knihy Trumpova stratéga si přečtěte na Info.cz >>>