Zdroj: Shutterstock

Vyražte na luxusní dovolenou do ráje!

Blíží se horké léto a otázka dovolené je v rodinách prioritou číslo jedna. Také stále přemýšlíte, kam vyrazit? Už nic nehledejte. Seychely jsou tím pravým místem, kde si se svou drahou polovičkou luxusně odpočinete. Jedná se o jedno z nejromantičtějších míst na světě. A podívat se tam můžete i vy!

Seychely - pro mnoho lidí sen a nedostupný tropický ráj. Ale i zde si můžete naplánovat dovolenou na míru jen podle vás a vašich přání. Souostroví Seychely v Indickém oceánu je vyhledávanou destinací pro romantickou dovolenou. Jezdí sem dokonce i britská královská rodina a své líbánky zde trávil princ William s chotí Kate. Čekají vás plavby jachtou, potápění s želvami, večeře na pláži a servis šitý na míru. 

Shutterstock

Teplé počasí, nádherná příroda, pestrá paleta luxusních hotelů a resortů. Nejen díky tomu jsou Seychely skvělým místem pro luxusní romantickou dovolenou. Ke všemu na ně pohodlně doletíte pravidelnými spoji letecké společnosti Emirates.

Zuzana Pozlovská, travel designerka společnosti Exclusive Tours, doporučuje několik luxusních resortů pro náročnou klientelu.

Constance Ephélia

Luxusní resort Constance Ephélia se nachází na hlavním seychelském ostrově Mahé. Leží uprostřed malebné tropické přírody a je obklopen dvěma magickými plážemi. Luxusní dovolená v tomto resortu je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry hledající romantiku. Cena za noc začíná na 26 tisících Kč.

Shutterstock

Banyan Tree Seychelles

Luxusní hotel Banyan Tree Seychelles je jasnou volbou pro dovolenou na míru ve dvou. Jeho nabídka zahrnuje pestrý program pro všechny romantické cestovatele, rozsáhlé spa prostory a infinity bazén s kouzelným výhledem na širý Indický oceán. Vyrazte se podívat na ty nejkrásnější pláže Seychel. Cena za noc začíná na 35 tisících Kč.

Frégate Island

Unikátní soukromý ostrov Frégate Island je přírodní rezervace a privátní luxusní resort v jednom. Na ostrově se nachází kromě pětihvězdičkového servisu také velké množství želv obrovských a hnízdiště rozličného exotického ptactva. Pobyt si užijí i ti nejmenší, na které čeká bohatý naučný program. Cena za noc v rezidenci s bazénem začíná na 85 tisících Kč.

Shutterstock

North Island

Naprostý vrchol přepychu a pohodlí. Na soukromém ostrově North Island vás čeká skutečně luxusní dovolená – s velkým důrazem na vaše soukromí. Nachází se zde jen několik vil, z nichž každá má vlastní vířivku, kus pláže a zajištěny jsou i služby kuchaře. Lepší už to snad ani být nemůže. Cena za noc začíná na 140 tisících Kč.

Společnost Exclusive Tours je na českém trhu lídrem v oblasti luxusního cestování. Funguje od roku 2007 a její tým devíti zkušených travel designerů ročně zajišťuje stovky luxusních dovolených na míru.
Začněte plánovat svou dovolenou na míru na Seychelách již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací na http://www.exclusivetours.com/.