Létající modelka, modelová poletucha.

Létající modelka, modelová poletucha. Zdroj: Facebook

Roberta Mancino, šampionka ve skocích a mnohém jiném.
Roberta Mancino
Roberta Mancino
Roberta Mancino
Roberta Mancino
20
Fotogalerie

Sexy parašutistka baví ve vzduchu, na horách i v moři

Mnoho mužských magazínů světa ji označilo za nejvíc sexy sportovkyni světa. Kromě toho, že velmi ráda předvádí svoji krásu, má také za sebou řadu solidních sportovních výkonů. Navíc je velmi odvážná — skáče z mrakodrapů i skalních útesů, potápí se ke žralokům, dokáže volným pádem prosvištět centrem města mezi věžáky. Seznamte se – Italka Roberta Mancinová, 35 let.

Když jí bylo šestnáct let, začala s modelingem, ale v roce 2001 se nechala kamarády přesvědčit, aby zkusila padák. Zaujalo ji hned několik moderních disciplín, které skutečně nejsou pro každého. Vyžadují mimořádně dobrou techniku, důkladnou fyzickou a psychickou přípravu, ale i pořádný kus odvahy. Z letadel, útesů či mrakodrapů se skáče volným pádem, s oblečkem wingsuit lidé plachtí jako ptáci, nebo spíše slavné veverky. Nerozhodí ji ani nerozbalený padák – s rezervním musela přistávat pětkrát.

To všechno Roberta dělá. Má za sebou už přes 7000 seskoků. A nerada se pohybuje ve vzduchu sama. „To je pro mě nudné, protože člověk je pak příliš osamělý. Dávám přednost skupinovým seskokům,“ říká Mancinová.

V různých parašutistických disciplínách a soutěžích přitom dosáhla významných úspěchů, není to jen „létající sexbomba“. I když zrovna v kategorii nahatého skákání nemá zas tak velkou konkurenci a podpatky při tom také nosí málokdo.

Roberta má také ráda odvážné kousky v moři. Potápí se k nebezpečným (pa)rybám či laškuje s krokodýly. V současnosti samozřejmě něco podobného nelze provozovat bez neustálé pozornosti kamer a médií. A v tom je Mancinová skutečnou mistryní světa. Kromě skvělých sportovních výkonů u toho programově prodává i svoji krásu. Takový James Bond v sukni, nebo ještě lépe bez ní.

Modelingu se věnuje pořád. A nedělá jí problém se svléci, pokud to reklama či zadavatel vyžadují. Roberta Mancinová dávno pochopila, že propojení její krásy a odvážných kejklí jí přinesou nejenom slávu a pozornost, ale také peníze. A také lásku, chodí s podobně šíleným skokanem. V každém případě se na to dobře dívá.