Essenia O´Neillová

Essenia O´Neillová Zdroj: instagram/Essenia O´Neill

TO NENÍ SKUTEČNÝ ŽIVOT. Za ty šaty jsem nezaplatila. Udělala jsem nepočítaně fotek, aby to pro instagram bylo dostatečně HOT. Společenské šaty mě neuvěřitelně rozesmutněly.
Dostala jsem spoustu peněz za promo džín a topu....
Za tenhle post jsem dostala 400 dolarů. Tehdy jsem měla 180 tisíc followerů. Znám firmy, které, když máte půl milionu followerů, zaplatí za post až 2000 dolarů. Nemám nic proti proti tomu, udělat obchod. Ale mělo by to z toho být jasné. ..... Dávejte pozor, co lidé propagují, přemýšlejte, co je za fotografiemi.
Za tuhle fotku jsem dostala zaplaceno. Pokud se díváte na "instagramové holky" a přejete si mít taky takový život... Uvědomte si, že vidíte jen to, co oni chtějí. Pokud je tam tag značky, je to na 99 % placené..... My jsme generace která má konzumovat a konzumovat, bez jakéhokoliv ponětí odkud se to bere a kam to celé směřuje.
Jediná věc, která mě tenkrát dělal dobře, byla tahle fotka. Jak depresivní. Mít opálené tělo není to jediné, čeho jsme my, lidské bytosti, schopny.
8
Fotogalerie

18letá hvězda Instagramu se vzbouřila. Ze života na sociálních sítích se mi dělá zle, vzkázala

Mladá australská modelka se díky svým fotografiím a blogu stala hvězdou sociálních sítí. Přestože je jí teprve 18, už vydělávala tisíce dolarů a jen její instagramový účet sledovalo 580 tisíc lidí. Svůj dosavadní život ale radikálně změnila. Z mého „perfektního života“ mi ve skutečnosti bylo zle, vzkázala svým fanouškům a pod některé svoje fotky napsala, jak to bylo ve skutečnosti.

Nejprve vymazala ze svého účtu dvě tisícovky fotografií a přejmenovala jej na „Sociální sítě nejsou reálný život“. Pak na něj některé snímky vrátila – ale do popisků napsala, co jim předcházelo či jak se ve skutečnosti při jejich pořizování cítila. Svůj přerod navíc popsala na tomto emotivním videu.

"Aniž bych si toho všimla, strávila jsem většinu své puberty závislostí na sociálních sítích, na tom, jak mě veřejnost přijímá, na společenském statutu, na mém vzhledu. Sociální sítě, obzvláště jak jsem je používala já, nejsou skutečnost,” napsala.

“16 letá Essena vypadala jako taková ta ´WTF holka, ty máš ale báječný život´. Tak proč jsem se cítila tak ztraceně, osaměle, mizerně?” napsala O´Neillová.

Její nové komentáře ke svým starým fotografiím najdete ve fotogalerii.