Mallorca

Mallorca Zdroj: Profimedia.cz

Zhůvěřilost na Mallorce: Dva bary nabízejí ženám drinky zdarma, pokud provedou mužům felaci

Dva bary na španělské Mallorce se dostaly pod tvrdou palbu protože nabízejí ženám zdarma nápoje, pokud provedou mužským zákazníkům felaci. Na případ upozornilo video z jednoho baru, které vyvolalo v Británii smršť kritiky. Informoval o tom web thelocal.es.

Na internetu se objevilo video, na kterém mladá Britka provádí krátkou felaci v jednom baru v oblíbené turistické destinaci Magalouf na Mallorce. Ovšem na videu, na které upozornil ve čtvrtek španělský deník El Mundo, ji poznali její rodiče i známí a problém byl na světě.

Podobné nápoje zdarma se jmenují „mamading“. Místní úřady samozřejmě ihned reagovaly, ale tvrdí, že neexistuje žádné zákonné opatření, které by mohly proti podobnému počínání v klubech použít. „Je to nemorální a ponižující, ale je to akt, který provádějí dobrovolně dospělí lidé a bez nějakého nátlaku,“ zaznělo v jednom prohlášení. Jiní oponují, že by se muselo jednat o uzavřené kluby, kde si mohou majitelé dělat, co chtějí, ale není to možné na veřejných místech.

Zajímavé je, že majitelům barů na Mallorce se humbuk kolem dvou barů vůbec nelíbí, protože to podle nich vrhá špatné světlo na celý turistický ruch a nevyžádaná pozornost přitahuje na ostrov lidi, po kterých moc netouží.