Výherce premiové ceny s moderátorkou Evropy 2

Výherce premiové ceny s moderátorkou Evropy 2 Zdroj: Staropramen

Lov na sudy Staropramenu je v plném proudu! Připravte se na další prémiový úkol a slavte s námi!

Staropramen zahájil oslavy svého 145. výročí netradičně. Pro fanoušky dobrého piva a dobrodružných her uspořádal celorepublikovou soutěž „Hledej 145 sudů Staropramenu“. Pro nadšence jsou navíc připraveny prémiové úkoly o speciální ceny.

Staropramen ukrývá od 12.3.  ve vybraných městech po celé ČR celkem 145 výherních poukazů, které mohou soutěžící hledat až do 5. dubna. Úkolem je nejprve najít a rozluštit nápovědy zveřejňované na facebooku Staropramenu a webu www.145let.cz. Další část hry je založena na principu oblíbených outdoorových aktivit známých jako geocaching, kdy soutěžící hledají v terénu podle GPS souřadnic skryté schránky, tzv. cache.

Pro opravdové nadšence jsou tu prémiové skrýše se speciálními úkoly a exkluzivními výhrami. Každá ze skrýší je věnována jednomu z vyladěných ležáků Staropramenu: Nefiltrovanému, Jedenáctce, Ležáku a Granátu. Partneři prémiových skrýší jsou multižánrový hudební festival Rock for People, síť značkových restaurací Potrefená Husa, pražská O2 arena a rádio Evropa 2.

Minulý pátek 21.3.  Staropramen vyhlásil hledání prémiové skrýše s Evropou 2. Šlo hlavně o rychlost. Podle indicie museli soutěžící dorazit k sídlu rádia, kde prošli vědomostním kvízem. Výherkyni se otevřela cesta přímo do studia Evropy 2, kde v přímém vstupu cenu předala moderátorka Zorka Kepková.  Kromě sudu piva výherkyně obdržela dva lístky na vyprodaný dubnový koncert Robbieho Willamse do Staropremen Skyboxu v pražské O2 areně. O týden dříve byla prémiová skrýš pořádaná ve spolupráci se sítí restaurací Potrefená husa. Výherce zaslouženě získal poukaz na sud Staropramen Jedenáctky a voucher v hodnotě 2000 Kč na konzumaci v síti restaurací Potrefená Husa.

První výherce premiové cenyPrvní výherce premiové ceny | Staropramen

 

Všichni odvážní nadšenci se mohou těšit na další prémiové dobrodružství už dnes odpoledne. Na nejlepšího s vás čeká vyladěný 30 litrový sud Staropramenu Nefiltrovaného a další exkluzivní prémiová výhra!

Pro více informací sledujte Facebook Staropramenu a www.145let.cz!

Komerční sdělení