Metro

Metro Zdroj: Youtube.com

10 kroků, jak se stát celebritou: Stačí si zařvat v metru a vymočit se na ulici

Chceš se stát celebritou, ale neumíš zpívat ani hrát na žádný nástroj, není ti třináct, což znamená, že na kariéru modelky jsi už moc stará, a už vůbec se nechceš oddávat sexu ve vile VyVolených, protože by to tvoje babička taky nemusela přežít? Nevadí! Tady je jednoduchý návod na to, jak se dostat na titulky všech bulvárních plátků a webů (a nejen tam)…

1. Dej si panáka na kuráž (klidně dva tři – podle toho, kolik sneseš)

2. Jezdi „sockou“, jedině tam tě můžou natočit všímaví puberťáci na své iPhony a později to „hodit“ na web.

3. Vyber si svou oběť, nejlépe nějakou nenápadnou starší paní, jež si na sedadlo vedle sebe položila příruční zavazadlo, aby si ho nezamazala o špinavou zem.

4. Začni strašně křičet a sprostě nadávat. Hlavně tý tlustý ženský, která se jako jediná zastala nebohé paní. Nejvíc ji naštveš, když jí jednoduše povíš, že je tlustá.

5. Když schytáš pár facek od cestujících, znamená to, že to máš skoro v kapse. Teď si stačí odplivnout a křičet, že zavoláš policajty.

6. Z dopravního prostředku NIKDY neodcházej sama! Nech se vyvést, případně vykopnout.

7. Když dorazíš domů, sedni k internetu a najdi video svého extempore, které jistě už někde koluje. YouTube.com je jistota.

8. Rozešli ho mailem do všech bulvárních redakcí, klidně i do těch „seriózních“, někdo se určitě chytne.

9. Pokud jsi ještě nespala se známou osobností, tak to udělej. Pokud s tebou žádná spát nechce, tak si to aspoň vymysli.

10. Pro udržení popularity se párkrát vymoč přímo na ulici. Paparazzi, kteří tě sledují, to nadšeně nafotí.