Macura nechce zachránit JXDžambulku!

Macura nechce zachránit JXDžambulku! Zdroj: Facebook, Markéta Lukášková

Zdeněk Macura nechce zachránit Jiřího X. Džambulku!

Obrátil jsem se na pana Zdeňka Macuru se zásadní prosbou, ve věci, ve které asi dokáže pomoci jen on. Potřebuju totiž, podobně jako Džambulka Bartošová, taky na sluníško. Ten padouch mě brutálně odmítl!

Od kavárenských intelektuálů opakovaně slýchám nářky nad bulvarizací Reflexu. Psali jsme o tom, tom či onom, co je pod jejich intelektuální úroveň. A jsou prý témata, která jsou natolik bulvární, že bychom se jim prý neměli vůbec věnovat. Ornella, Iveta a tak.

Já se jim vždycky pokouším vysvětlit, že není bulvárních témat. Reflex naopak přes veškeré intelektuální nároky, které na sebe redakce klade, má přímo povinnost se momentálně aktuálními skandály celebrit a podobných pitomostí zabývat a zasazovat je do vhodného intelektuálního rámce. To jest - je přímo povinností Reflexu, aby o Pomeje, Ornelle, Ivetě a dalších existenciálních fenoménech psal, a zcela důsledně si z nich dělal srandu.

Proto jsem se telefonicky spojil s panem Zdeňkem Macurou, zachráncem Ivety Džambulky Bartošové, a požádal jej o okamžitou záchranu. Audiozáznam rozhovoru naleznete níže. Obsah vám neřeknu, jen prozradím, že mne ten necita nezachránil!

Video placeholde
J. X. Džambulka volá o pomoc • Reflex.cz