Jim Chapman

Jim Chapman Zdroj: YouTube.com

Mytí vlasů hasičskou hadicí a pod vodopádem: Britský bloger plní bizarní výzvy

Svou kštici si už umyl na vrcholku nejvyšší hory Spojeného království. V řece Temži si zase hlavu smočil z rychle jedoucího motorového člunu. Bloger Jim Chapman přijal výzvu společnosti vyrábějící šampony s názvem Extreme Style a nyní bizarními způsoby provozuje vlasovou hygienu po celé Británii.

Udělat z úplně všední věci něco šíleného. S tím nemá bloger Jim Chapman absolutně žádný problém. Umývání vlasů doma v koupelně už mu totiž nepřišlo jako dostatečná zábava, a tak přijal výzvu společnosti vyrábějící šampony Extreme Style.

Už podle jejich názvu je jasné, čeho se úkoly pro pětadvacetiletého Brita budou týkat. Testování produktů spočívá v tom, že si Chapman musí svou kštici umývat na nejrůznějších místech bizarními způsoby. A tak už si vlasy vypulíroval na vrcholku nejvyšší hory Spojeného království - Ben Nevis a z motorového člunu ponořil hlavu do řeky Temže.

To však nejsou jediné kousky, které si můžete na serveru YouTube prohlédnout. Jima Chapmana tam najdete také při splachování šamponu pomocí hasičské hadice nebo pod nejvyšším neporušeným vodopádem v Británii Hardraw Force.