Leoš Mareš

Leoš Mareš Zdroj: youtube.com

Leoš Mareš cukající se jak při epileptickém záchvatu. Tak vypadá upoutávka na letošní Anděly

Česká televize, Leoš Mareš, ceny Anděl a Harlem Shake. Neobvyklá kombinace, která by nakonec mohla dopadnout dobře. Nebo alespoň zajímavě.

 

Pořadatelé Andělů stále ještě nepochopili, že hodnotu cen lehce degradují, když členství v akademii, která je uděluje, nabízí skoro každému. Na druhou stranu, samotný slavnostní večer by mohl letos dopadnout lépe, než dřív a napravit tak reputaci podobným přenosům po průserech jako byli Slavíci nebo Lvi.

 

Moderovat přenos totiž bude na České televizi nezvyklý Leoš Mareš. Ten naštěstí po letech, kdy jsme se každé ráno při otevírání lednice báli, aby na nás nevyskočil, pochopil, že je třeba dát si pauzu a nemoderovat v televizi všechno od SuperStar po teleshopping. Vrací se ve velkém stylu jako moderátor předávání hudebních cen a je naděje, že by zase jednou v sále nedominovaly chvíle trapného ticha.

 

Mareš by mohl být po neustálých pokusech trapných moderujících zpěváků příjemným oživením jinak předvídatelného večera a doufejme, že se ho zhostí minimálně se stejným elánem a vtipem, jako účinkování v upoutávce na sobotní přenos. Ta se veze na popularitě virálního hitu Harlem Shake.

 

 

Leoš Mareš, Harlem Shake, jakoby to ani nebyla Česká televize. Udělala s upoutávkou odvážný krok, a přestože fenomén Harlem Shake už je trochu za zenitem, snaha se cení. Ze sobotního přenosu pro vás Reflex.cz připravuje online přenos přímo z místa. Nenechte si jej ujít.