Co vše se vejde do ucha jehly?

Co vše se vejde do ucha jehly? Zdroj: willard-wigan.com

Ucho, aneb co bude Reflex poslouchat o víkendu

Co hezkého a zajímavého budou mít lidé z Reflexu na víkend v ipodech, telefonech a přehrávačích? Tipy redakce každý pátek na Reflex.cz v rubrice Ucho Reflexu.

Milan TesařMilan Tesař|Reflex.czMilan Tesař

Tom Jones & Janis Joplin - Raise your hand

Když si  podá ruku kantiléna s rockem tímhle způsobem, jsem s tím v pohodě. Tom měl v šedesátých letech v TV svou hudební talk show, takovej hudební Kraus. Ale byl to trochu větší odvaz, nebo ne?

 

Markéta LukáškováMarkéta Lukášková|ArchívMarkéta Lukášková

MS MR - Bones

Indiepopové duo z New Yorku se mi nenápadně vkrádalo do podvědomí už prvním singlem Hurricane ze svého prvního EP, a defitinitvně si mě získalo druhým singlem Bones. Ten bude za chvíli znát každý seriálový fanoušek, protože hraje jako podklad k traileru na novou řadu seriálu Game of Thrones. Mojí nejoblíbenější kapele Florence and the Machine konečně vyrostla pořádná konkurence. Píšu konečně, protože takové hudby nikdy nemám dost.

 

Luděk StaněkLuděk Staněk|Reflex.czLuděk Staněk

Duran Duran - Girl Panic!

Duran Duran jsou jedním z mých klasických guilty pleasures (pro Ivana Hamšíka - tajných radostí). Girl Panic! je epická vzpomínka na dobu, kdy v osmdesátých letech DD vládli MTV svými opulentními klipy plnými modelek. Fakt mě to baví- asi ze všeho nejvíc mě pak baví koukat na tu věc, kterou pro ně Jonas Akerlund natočil.

 

Zdeněk StrnadZdeněk Strnad|ArchívZdeněk Strnad

The Smiths - Panic!

Zůstanu ve stejném ranku jako Luděk Staněk. Morriseyho pecka z roku 1986 je klasická "top ten of all times". Navíc ji chci věnovat Vašku Sochorovi, který si ji za těch osm let Rádia Česko určitě zaslouží.

 

Zelený RaoulZelený Raoul|ArchívZelený Raoul

Baauer - Harlem Shake

Gangnam style je mrtvý, ať žije Harlem Shake! Pokud chcete natočit vlastní verzi nejnovějšího virálního hitu, je daleko zábavnější přemluvit partičku kamarádů aby sebou škubali jako při padoucnici, než točit sebe sama poskakovat jako kůň. V každém případě nezapomeňte video doprovodit tímhle remixem od Baauera.