Zdroj: PRNEWS OÜ

Nejlepší řasenky: TOP 4 hnědé řasenky pro dokonalé líčení očí

Řasenka je jedním z nejrozšířenějších kosmetických produktů - široká škála odstínů a textur umožňuje zvýraznit krásu očí během několika sekund. Některé dívky nemají rády klasickou černou, protože může vypadat příliš nepřirozeně. Ale make-up bez nejlepší řasenky zanechá pocit, že celkovému looku něco chybí.

A pokud je černá nebo barevná řasenka vhodná pro výrazný večerní vzhled, pak hnědá řasenka perfektně dovrší nude líčení. Hnědá řasenka je naprosto univerzální produkt, který se hodí pro jakoukoli barvu očí, barvu vlasů i odstín pleti. Můžete s ní doplnit jakýkoli make-up nebo ji použít pouze samostatně pro zvýraznění přirozené krásy vašich očí.

V našem článku vám řekneme podrobněji o 7 hnědých řasenkách s různými účinky: zhušťující, prodlužující nebo natáčecí. Tyto řasenky získaly pozitivní recenze v našem internetovém obchodě. Prohlédněte si sortiment zde https://makeup.cz/categorys/23466/.

MAC Haute & Naughty Lash TOO BROWN LASH

Jedná se o řasenku od profesionálního výrobce kosmetiky MAC. Produkt se stal jedním z bestsellerů značky. Řasenka má dvojitý kartáček, díky kterému dokážete rovnoměrně nanest produkt a dodat řasám výrazný objem. Vysoká pigmentace pomáhá dosáhnout přirozeného hlubokého a krásného hnědého odstínu. Nejlepší řasenka MAC je dlouhotrvající a téměř neopadává ani po celodenním nošení. Štětec má klasický tvar a má středně hustou konzistenci. Pomocí tohoto inovativního kartáčku dokážete pečlivě oddělit každou řasu.

PUPA Vamp! Brown

Řasenka Vamp! od italské značky PUPA v čokoládově hnědém odstínu ve velkolepé stříbrné tubičce efektivně obarví řasy a dodá jim extra objem. Produkt má tvarovaný kartáček z měkkého materiálu, který napomáhá k rovnoměrnému rozprostření řasenky po celé délce řas. Produkt obsahuje pouze přírodní rostlinné a syntetické vosky a proto je vhodný pro citlivé oči i pro dívky, které používají kontaktní čočky. Řasenka vydrží po celý den a čokoládově hnědý odstín je ideální pro modré, zelené a oříškové oči.

MAX FACTOR Divine Lashes BLACK BROWN

Divine Lashes Black Brown od MAX FACTOR je nejlepší řasenka americké značky. Efektivně prodlužuje řasy a zvětšuje jejich objem. Řasenka má krémovou texturu a tenký kartáček ve tvaru osmičky, který odděluje řasy a zabraňuje tvorbě žmolků a barví každou řasu od kořínku až ke konečku. Složení produktu je obohaceno o panthenol, který funguje jako výživná pečující složka. Výrobek byl testován oftalmology a schválen pro použití osobami, které nosí kontaktní čočky. Řasenku lze vrstvit a vytvořit tak efekt umělých řas.

Collistar Infinito Brown

Design obalu se vyznačuje sofistkovaností, elegancí a kompaktností, proto se tato řasenka stane nepostradatelným produktem ve vaší kosmetické taštičce. Při výrobě Collistar Infinito byly využity přírodní vosky, tři typy polymerů a koncentrované pigmenty, které krásně řasy natočí a  dodají jim bohatou barvu. Výrobci tvrdí, že kvalita řasenky je tak vynikající, že nebudete pociťovat žádné nepohodlí po celý den. Výrobek neobsahuje škodlivé látky a nezpůsobuje alergické reakce ani podráždění.