Zdroj: mohito.com/cz/cz

5
Fotogalerie

Výprodej MOHITO – najděte si stylizaci pro sebe!

Šaty, svetry, zimní bundy, kabáty, rukavice, kabelky, obleky – prohlížejte a vybírejte nejlepší nabídky za atraktivní ceny. Nebo hledáte krásný dárek pro kamarádku, maminku, sestru? Nechte se inspirovat.

Šaty pro každou příležitost: na každý den, do práce a na rodinné oslavy

Elegantní midi šaty – ideální na obchodní schůzky nebo lehké večerní šaty. Ať už hledáte jakékoliv šaty, v sekci VÝPRODEJ MOHITO najdete pro sebe tu správnou volbu. Pokud si nejste jisti, co si vybrat, vsaďte na černé šaty midi délky ve stylu šmizjerky, které se hodí na různé příležitosti. Na formální schůzky k nim přidejte sako a malou kabelku přes rameno, černé lodičky nebo teplejší vysoké boty na podpatku. Na běžné nošení si k nim vezměte tenisky a dámský batoh, a na setkání s přáteli oblíbené šperky a pohodlnou obuv. V chladnější dny sáhněte po svetrových šatech, které vás zahřejí a poskytnou pohodlí. A pokud hledáte svatební šaty za dobrou cenu – vsaďte na květinové šaty nebo jednobarevné – červené, zelené, růžové nebo modré. Použijte filtry na stránce, abyste vybrali šaty podle délky a střihu, který máte rádi.

Maximální pohodlí: džíny a svetry

mohito.com/cz/cz

Džíny jsou nepostradatelné pro každodenní styling. V MOHITO najdete široký výběr modelů, od skinny, slim, přes rovné až po boyfriend džíny. Kombinací s měkkými, barevnými svetry vytvoříte pohodlný, ale módní outfit na každý den. Svetry v různých barvách a stylech jsou must-have v každém šatníku, obzvláště na chladnější dny. Moderní modely svetrů zahrnují ty s výstřihem ve tvaru písmene V, s nafouknutými rukávy nebo s volány, stejně jako klasické svetry s jednoduchým střihem, například s rolákem.

mohito.com/cz/cz

Stylové košile a elegantní kalhoty

Košile je nezbytným prvkem šatníku každé ženy. Bílé košile v proužcích nebo s jemnými vzory dodají šmrnc každému outfitu. Skvěle se kombinují s elegantními kalhotami, vytvářející profesionální vzhled do práce. Zimní výprodej je ideální příležitostí doplnit svůj šatník o několik elegantních párů kalhot – od klasických černých po módní pastely. Pohodlné a stylové jsou kalhoty s širokými nohavicemi, které v kombinaci s elegantní košilí vypadají velmi šik. Košile můžete nosit různě, pohodlně pro vás, například zastrčenou do kalhot nebo její konce uvázané na mašli, nebo vložením jedné části látky do kalhot a druhou nechat volně viset.

mohito.com/cz/cz

Zimní bundy a boty

Zimní výprodeje jsou ideální příležitostí pro koupi teplé, ale stylové bundy. MOHITO nabízí různé modely, které se hodí jak pro městský ruch, tak pro zimní procházky. K zimní bundě je dobré vybrat boty – elegantní na podpatku nebo pohodlné ploché modely, které dokonale doplní zimní outfit.

Doplňky: kabelky, boty – doplňky, které doplní váš outfit

mohito.com/cz/cz

Elegantní kabelka, stylové boty nebo efektní šperky jsou prvky, na které byste měli věnovat pozornost během výprodejů v MOHITO. Najdete zde jak klasické modely, tak ty podle nejnovějších trendů – dlouhé náušnice, náramky s přívěsky, vkusné brože, prsteny.

Podívejte se na stránku MOHITO a prohlédněte si kategorie, které vás zajímají. Najděte kalhoty, které perfektně sedí nebo blůzy, které se dobře hodí. Ať už hledáte klasické oblečení na každý den nebo návrhy na speciální příležitosti – tyto produkty najdete v obchodě MOHITO online.