Zdroj: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

4
Fotogalerie

Chytré hodinky pomáhají lidem žít zdravěji. Obdarujte jimi své blízké na Vánoce

Evropský průzkum společnosti Huawei, který vypracovala společnost Ipsos, ukázal, že více než dvěma třetinám (88 %) uživatelů pomáhají chytré hodinky ve zlepšení fyzického zdraví a 63 % uživatelů dovedly hodinky na lékařskou prohlídku. Jejich nošení má tedy pro uživatele nesporné výhody. Pokud chcete ochránit zdraví někoho ze svých blízkých či ho podpořit ve zdravém životním stylu, jsou chytré hodinky ideálním vánočním dárkem. 

Chytré hodinky jsou nejen skvělým asistentem, ale také svým uživatelům pomáhají se zlepšováním jejich návyků a na cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Evropský průzkum měl za cíl zjistit, v jakých oblastech hodinky lidem nejlépe slouží a jak je využívají. Výsledky zcela jistě potvrdily, že Evropanům pomáhají v mnoha aspektech života.

Monitoring zdraví pomáhá odhalovat nemoci včas

Pokud přemýšlíte, čím pod stromečkem obdarujete své blízké, sáhněte po tom, co pomáhá chránit to nejcennější. Zdraví totiž máme jen jedno. Právě chytré hodinky dovedly do ordinací lékařů 63 % uživatelů, kteří na svých hodinkách zaznamenali nějaký výkyv nebo abnormální hodnoty.

Společnost Huawei nedávno představila nejnovější přírůstek do rodiny chytrých hodinek, a to Huawei Watch GT 4, které se mohou pochlubit právě monitoringem zdraví na vysoké úrovni. Hodinky disponují nejnovější verzí funkce TruSeenTM 5.5+, která například umožňuje měření srdečního tepu, okysličení krve či EKG. Novinka přichází také s vylepšeným TruSleepTM 3.0, který uživatelům poskytuje lepší povědomí o spánkových cyklech a spolu s funkcí monitoringu spánku jim dopomoct k úpravě jejich spánkových návyků. To zahrnuje i funkci Sleep Breathing Awareness která snímá nepravidelnosti dýchání během noci.

Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Watch GT 4 také vynikají vylepšenou správou menstruačního cyklu 3.0, která analyzuje a snímá fyziologické ukazatele uživatelky, jako je tepová frekvence během spánku, tělesná teplota, frekvence dýchání a další, aby bylo možné předpovídat menstruační cyklus. Tato technologie dosahuje v predikcích prvních menstruačních dnů o 15 % větší přesnosti než běžné chytré hodinky v tomto odvětví. To ocení zejména ženy, které se potýkají s méně pravidelnými cykly.

Pomozte svým blízkým dostat se do formy

Téměř 90 % respondentů potvrdilo, že jim zařízení pomáhá zlepšovat fyzické zdraví a 87 % z nich uvedlo, že díky chytrým hodinkám zavedli alespoň jeden nový zdravý návyk. Chytré hodinky Huawei Watch GT 4 posouvají zážitek ze sportování na novou úroveň a představují uživatelům nové funkce, které je budou motivovat k lepším výsledkům.

Hodinky mají vylepšenou funkci Activity Rings, která uživatelům zobrazuje denní statistiky, jako jsou spálené kalorie, délka cvičení či aktivita ve stoje. Díky tomu mají dokonalý přehled o svých denních aktivitách. Funkce navíc disponuje medailovým systém, který uživatele oceňuje za dosažení nových sportovních milníků a rekordů. To uživatele motivuje k uzavření všech tří každodenních kroužků. Kromě toho mají přístup k více než 100 sportovních režimů, včetně populárních sportů, jako je Padel a dokonce i E-sports.

Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Chytré funkce ukryté v luxusním designu

Chytré hodinky už dávno nejsou jen nevzhledný a sportovně vypadající náramek. Huawei Watch GT 4 jsou vyrobeny jak v dámské, tak v pánské variantě, a navíc nabízí hned několik stylových provedení.

Pánské hodinky seženete hned ve čtyřech variantách, od sportovně vypadajících černých s gumovým řemínkem, přes látkové zelené, klasické hnědé s koženým řemínkem, až po prémiové z nerezové oceli. Jejich tělo má rozměr 46 mm a nabízí až 25 000 ciferníků, které lze měnit každý den podle nálady a outfitu.

Dámské pak můžete zakoupit buď se zlatým řemínkem, s klasickým bílým koženým řemínkem nebo v prémiovém provedení z nerezové oceli. Tělo je trošku menší a jemnější než pánské provedení. V průměru měří 41 mm a i zde je možné volit nejrůznější ciferníky podle preferencí uživatelek.

Cena hodinek startuje na 5 999 Kč. Nyní na oficiálním e-shopu Huawei získáte k nákupu hodinek sluchátka FreeBuds SE 2 jako dárek.  

Huawei Technologies (Czech) s.r.o.