Video placeholde

Dávejte si pozor, u koho to vlastně online gamblíte

Když chcete hrát online o peníze, musíte se registrovat, nějaké ty peníze nahrávat, pak zkoumat, jak fungují ty jednotlivé hry, případně kurzy… a když vám budeme říkat, že u toho ještě musíte dávat pozor, kdo tu hru vlastně poskytuje, musí vám to připadat jako opruz. Ale věřte nám, děláme to z dobrého důvodu. A jestli nevěříte nám, třeba uvěříte hezké holce ve sportovním oblečení.

Žijeme ve světě, kde si musíte dávat pozor, na jaký odkaz to klikáte, protože vás každý, byť i normálně vypadající e-mail může zatáhnout do světa neštěstí a mizérie. U poskytovatelů hazardu na internetu to platí dvojnásob. Existuje dobrý důvod, proč vám všechny zodpovědné zdroje radí, abyste hráli jen u legálních provozovatelů her. Ti provozovatelé, kteří nepodléhají zákonům České republiky nebo Evropské unie, s sebou totiž táhnou celý pytel problémů.

Jen tak namátkou: pustí ke hře úplně kohokoli, včetně lidí v Registru dlužníků, ale také zločinecké organizace, kterým tak pomáháte prát peníze. Další věc je, že nemusejí uvádět náležité informace ke každé hře a vy si tak vlastně ani nemůžete být jisti, jak která konkrétní hra funguje, a můžete nějakou tu zahraniční trestnou činnost pomoct financovat vlastními penězi. A to nechcete.

A vůbec, co my vám to budeme vykládat, stejně byste nás neposlouchali. Ale možná budete poslouchat hezkou holku v negližé, ne? Schválně koukněte na video.