Zdroj: Pixabay.com

Módní kousky, které by neměly chybět v dámském a pánském šatníku

Většině lidí se ráno před prací či školou stává, že zjistí, že vlastně nemají co na sebe. I když má člověk v šatníku hodně oblečení, málokdy má takové kousky, které se hodí na všechny možné události. Abyste předcházeli tomu, že nebudete vědět, co si obléct, pořiďte si základní kousky oblečení, díky kterým budete vždy vědět, jak se obléknout.

Bílé tričko a košile

K tomu, abyste se oblékli stylově, vám postačí jen několik málo oděvů a doplňků, které seženete například na Zalando Lounge nebo na e-shopu About You. Jako první základní kousek lze uvést bílé tričko a bílá košile. Takové tričko / košile z Lounge by Zalando lze sladit s obyčejnými džíny nebo také se sukní či s legíny.

Do chladnějšího počasí lze k bílému tričku pořídit sako, svetr či blejzr s Lounge by Zalando slevovým kódem, aby vás nakupování vyšlo levněji. Tričko či košile vám bude sloužit dlouho, pokud si vyberete kvalitní materiál, který vám bude pohodlný. S About You slevou si můžete k tomuto outfitu pořídit také kabelku, která bude mít barvu stejnou jako kalhoty či triko, aby vše hezky ladilo.

Černé kalhoty nesmí chybět

Milovníci černé barvy se jistě budou radovat když zjistí, že právě černé kalhoty jsou dalším kouskem, který by neměl v šatníku chybět. Stejně jako bílé tričko lze černé kalhoty sladit s jakoukoliv vrchní částí. Jelikož jsou černé kalhoty velice univerzální, určitě se bude hodit, když si je koupíte alespoň 2x a využijete About You slevový kód, abyste měli nákup levnější. Velikou výhodou černých kalhot je to, že je můžete nosit do práce, na večírky nebo kamkoliv, kam se zrovna vydáte.

Ženy by měly mít alespoň 1 šaty

Pokud jste žena a šaty téměř vůbec nenosíte, i přesto byste měla mít v šatníku alespoň 1 elegantní černé šaty. Ty si totiž můžete vzít na různé příležitosti nebo na pracovní pohovor. Délku a střih šatů si vždy vyberte podle toho, co vám sedí nejlépe a v čem se cítíte komfortně. Nejen k šatům, ale i k dalším kouskům se skvěle hodí doplňky do vlasů, které seženete například na Notino. S Notino slevou si můžete nakoupit třeba ozdobné sponky či čelenky. Notino slevový kód můžete využít i na gumičky a další doplňky do vlasů, které skvěle doladí outfit s šaty.

Pánský oblek

Jestliže nechodíte oblečen každý den v obleku, ale často se stává, že si musíte oblek na sebe vzít, přestaňte utrácet peníze za obleky z půjčoven a vyberte si v obchodě s módou ten, který vám bude pohodlně a hezky sedět. Krásně padnoucí oblek zvýrazní elegantnost muže a ještě ke všemu vyřeší spoustu problémů, když nebudete vědět, co si vzít na sebe. Velikou výhodou je, že se mnoho mužů cítí v obleku sebevědoměji.

Doplňte si šatník potřebnými kousky

Nyní už víte, co byste měli mít v šatníku, abyste měli vždy co na sebe. Z výše uvedených kousků si každý pořiďte klidně ve více kusech. Při výběru oblečení dbejte vždy na to, aby vám bylo pohodlné a také na to, abyste jej měli s čím sladit. Pokud si však doplníte základní kousky do šatníku, neměl by u vás problém se sladěním nastat.